Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

mm13 

všechny recenze uživatele

Čím skôr si divák uvedomí, že sa pozerá na stredoškolskú variáciu krimi s náznakmi noir, tým viac si to vychutná. Mne to dokleplo až pri párty scéne, ale potom som sa už viezol jedna radosť. Túto jazdu si budem musieť zopakovať! A Reece Thompsona (talent na pohľadanie) s Mischou Barton (talent na pomilovanie) začnem veľmi pozorne sledovať. [70%] ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niečo ma k tomuto filmu už dlhšiu dobu priťahovalo, ale po konečnom pozretí veru neviem čo. Zo začiatku je to ešte možno ako tak zaujímavé, ale postupne film skĺzne do šedého priemeru. Nezachráni ho ani Mischa Barton. Jediným svetlým bodom je prítomnosť Bruca Willisa, ktorý má ako bývalý vojak plno zaujímavých historiek z boja, ktoré vždy rád vyloží svojim študentom:) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už když se podíváte na seznam herců, praští vás do očí jméno B. Willis. Paradoxně tenhle na první pohled "nehodící se herec" na takovou roli je nakonec to nejlepší, co si ze snímku zapamatujete a odnesete. Nekompromisní a přísnej ředitel školy, kterej háže jednu hlášku za druhou (trochu přeneseně americkej Igor Hnízdo). Ale jinak je to kravina ze střední, jakých existujou stovky, výjimečně s mírně netradičním krimi námětem. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Parádní krimi z prostředí střední školy. Když se k tomu přidá humor a ledový klid Bruce Willise, tak je to pěkná podívaná. Nesmím zapomenout ani na skvělou Mischu Barton a sympaťáka Reece Thompsona, který s vtipem prování celým filmovým případem. Mile mě tohle dílko, o kterém jsem předtím neslyšel, překvapilo. A to včetně hudebního doprovodu, který taky stojí za to. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Výjimečně snaživý průměrný film. Režisér očividně doposud točil videoklipy, i přes tuhle skutečnost AoHSP funguje velice dobře i jako celek, má styl a "drajv", scénáristům se přeze všechny umělé pomůcky podařilo sestavit relativně zajímavý příběh, potěší zejména dobrý "twist" na konci a ta snaha zaumout je velice příjemná. Bruceovi role hodně sedla. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama