Nick MoranKamera:
Peter WignallHudba:
Ilan EshkeriHrají:
Con O'Neill, Kevin Spacey, Pam Ferris, JJ Feild, James Corden, Tom Burke, Ralf Little, Mathew Baynton, Shaun Evans, Tom Harper, Jon Lee, John Leyton (více)Videa (1)
Solidně natočený film o legendárním producentovi a lidech okolo něho. Nato, že má skoro dvě hodiny, uběhl rychle, ale obávám se, že je na mě trochu uřvaný. A samozřejmě v detailech nepřesný (Heinz Burt vždy popíral, že by měl s Meekem poměr). Také mi přišlo, že se herci příliš nepodobají lidem, které mají hrát (Heinz, Ritchie Blackmore…) a v podstatě ani nijak výjimečně nehrají. Kdo je ale výbornej je James Corden jako Clam Catini. ()
Anglie, 60's, rock'n'roll´, gramodesky ::: hříčky, hry a dramata; a nakonec teda vcelku silná tragedie poškozenýho člověka ::: Životopisnej film o tvůrci skladby Telstar, příběh šílenýho génia, kterej měl vizi z jinejch světů, a v neskutečnym studiu v typickym dřevěnym domě ji realizoval skrzevá kvanta tehdejších technickejch vychytávek, jako je spousta mikrofonů, vyhulenej zesilovač, reverb, echo, páskovej magnetofon a k tomu rokenrolová kapela. Plus sestava bizarních postav, včetně Gene Vincenta, Mitch Mitchella, Ritchieho Blackmorea či vlažně zmíněného Briana Epsteina, či alespoň narážek na Eddieho, Beatles, Elvise a kdoví co jsem nepostřehl ještě ::: ()