Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Everything different scares them. Nemá to animaci jako Pixarovky. Nemá to příběh plný morálních zásad jako Dreamworks. A i přes to všechno působí Terra velmi originálně a nebál bych se ji komukoliv doporučit. Velmi vydařená žánrovka! ------- Podoba s Avatarem je na místě, že by James pokukoval po inspiraci ? ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Páni, absolutně neznámý animák, který asi nikdy díru do světa neudělá a to je velká škoda. Příběh je opravdu dobrý, postavy uvěřitelné a vůbec scény hodně působivé. A proč o tomhle filmu nejspíše nikdo nebude vědět? Bohužel za ním nestojí žádná známá společnost a tak ani po technické stránce se nemůže rovnat dnešním Pixar a nebo Dreamworks animákům, ale i tak má takové zvláštní osobité kouzlo. Škoda, s lepší grafikou by jistě oslovil hodně lidí. Pro mě je to jasných 8/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač nemám pod zadkem přimontovanou vrtuli, tak jsem v tomto snímku zcela nepokrytě fandil domácím oblečeným ve slušivých barvách míru. Rád bych ocenil jejich gesto s kyslíkovou bublinou, ale místo toho je budu raději varovat, neboť lidem se nedá věřit a časem se budou chtít rozpínat na cizí pozemky. Lidé jsou zkrátka nevděčné svině. Věřte mi, jsem jedním z nich. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

nevím, amíci to už mají asi v genech, že zvládnou natočit jen filmy o vyvražďování dvou stran a hrdinském konci s vítězstvím dobra. Nebo spíš mají někde hozenou šablonu a jen do ní doplní pár zajímavostí a je film hotový. Mimozemšťané vypadají alespoň hezky, něco se tam děje a ani sem moc neskřípal zubama. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jsem infantilní? Snad. Ale dávám tak jako tak čtyři *. Toto dílko si je plně zaslouží. Animace dobrá, Pixar je prostě Pixar, ale buďme smířlivý, děj nápaditý, vůbec ne nudný, dalo by se říct i napínavý, přes to, že je to i pro děti, přišlo mi to místy dost drsný. Avatar mě bavil o dost míň. Divné, že? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)
  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)

Reklama

Reklama