Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem věřil, že tento film může jen příjemně překvapit, protože horší než předchozí být snad už nemůže, ne? Omyl. Ještě stupidnější a nudnější "příběh" než v Bender's Big Score. Ach jo. Futuramě prostě snaha o jakýsi souvislý děj dlouhý 90 minut prostě nesvědčí. To co skvěle funguje jako seriál se prostě do filmové délky roztáhnout nedá bez toho aby to nudilo. Ano, pár vtipů nemá chybu. Ano ,nostalgický pocit "jéé Futurama zpátky" je opravdu silný, ale... Nevěřím, že tohle napíšu, bohužel je to pravda. Původní seriál je kult. Kult, který měl zůstat u těch dokonalých 72 původních epizod. Vzkříšení této legendy v podobě dosavadních dvou filmů jen špiní jméno nejlepšího kresleného seriálu. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to byl milý návrat do světa Futuramy, kterou jsem už nějaký čas neviděl. Ale po půl hodině přišlo rozčarování stejně jako u minulého filmu...tahle forma se animovaný komediální seriál prostě nehodí, kdy už to někdo konečně pochopí. Každý díl seriálu je lepší než tohle. Konec už byl tak ubíjející, že jsme zapomněl i na ten slibný úvod...seriál je nezaponutelný, ale tohle i předchozí celovečerák prostě jen prošumí vaší hlavou a i když nenudí, tak za pár ani nevíte, o čem byly. ()

Reklama

baXter 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně další dávka Futuramy. Musím dát 5*, protože je to prostě Futurama. Srovnal bych to v kvalitě s předchozím filmem Futurama: Bender's Big Score (video film) . Je to zábava, ale je to prostě film a ne díl serálu a ke konci už trošku dochází šťáva a zábavnost, ale i tak paráda :) //aktualizace: mé nadšení ochladlo a srovnávám na 4 stars. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Co se to stalo s Futuramou??? Po druhém celovečerním počinu jsem došla k názoru, že to nebyl dobrý nápad. Obzvlášť zde, kde příběh, který by v podstatě vystačil na jednu 20-minutovou epizodu je zde všelijak natahován (asi tak jako Kif, když se veze na raketě), aby vystačil na určitou délku. Začátek se rozjel velice dobře, bylo zde pár povedených vtipů a vůbec celkem ta stará dobrá Futurama, ale od jistého okamžiku (když už jsem si vlastně myslela, že je konec), to neuvěřitelně upadá, je to o ničem a přijde mi to hodně odfláknuté. Myslím, že to úplná ztráta času není, ale fanoušci seriálu nechť zázraky nečekají. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Od doby, kdy člověk poprvé opustil svou jeskyni a potkal cizince jiné řeči a s jiným pohledem na svět, má člověk jeden sen. Zabít ho, abychom se nemuseli učit jeho jazyk a jeho zvyklosti!..... Nasmial som sa teda dosť a aj keď je seriál oveľa lepší, pre fanúšikov je to povinnosť. Rozhodne jeden z tých vydarenejších filmov. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama