Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Futurama měla vždy ujeté zápletky a u komediálního seriálu na ději přeci jen tak moc nezáleží, ale tohle byla vážně podivná splácanina, která místy neměla hlavu ani patu. S vtipy je to tu tak 50:50. Polovina výborných, polovina trapných. Navíc některé gagy, byť by byly docela vtipné, trvají příliš dlouho, takže do té trapnosti nakonec stejně spadnou. Předešlé dva filmy byly o něco lepší, ale i tak se jedná o zábavnou blbost na jedno zhlédnutí. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

THERE'S JUST ONE SMALL PROBLEM.. AND IT'S A BIG ONE! Hodně dobrý a jako vždy to hláškama táhl Bender. Jeho Titanius Anglesmith, který řval na skřítky ať tančej "rychlejc, rychlejc!" a pak si jeden zvrtl kotník a snažil se uprosit svého pána, aby ho nedával připravit do kuchyně tím, že předvede babu z močálu. To se nedá nesmát. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako stará Futurama! Ovšem pouze úvodní dvě až tři minuty. Poté ne moc dobré, ale stále dostatečně vtipné a chytře si se slovy hrající. Jenomže "lotrovská" pasáž to celé posílá do hrobu hned vedle Tolkiena, takže se v hrobě otáčí nejenom on (což by mi bylo i jedno), ale především samotná Futurama. Místo tradičního inteligentního situačního humoru se tu nepochopitelně sází na "parodii" à la Disaster Movie. Kratičký trapný a provařený gag roztažený na třetinu filmu. To se na mě nikdo nesmí zlobit, ale tomu se smát fakticky nehodlám. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Benders Game! Třetí celovečerní film Futuramy. Korporace Mom zdražuje temnou hmotu a nikdo neví proč. Pouze Profesor Farnsworth ví děsivé tajemství a jak zlou korporaci zastavit. "Benderova hra" se točí především okolo Bendera (jak jinak), který pomocí fantazie se snaží hrát Dračí Doupě, ale žel jeho software ohýbacího robota tomu není zrovna přátelsky nakloněn. A tak po nesynchronizaci skončí v psychiatrické léčebně pro roboty. Druhá část filmu se tak odehrává v Benderově fantazii, kde bude válčit zlo s dobrem o krystaly moci. (Ahá, Pán Prstenů že?) Parodie střídá parodii a toto je druhý nejlepší animovaný film od Futuramy. Humor je vypečený jako nikdy předtím. Animace prvotřídní a změna na fantasy prostředí tomu sedí. Prostě a zkrátka a dobře se pohodlně usaďte a vychutnejte si další dobrodružství Futuramy! (97 %) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama