Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (254)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Po dvou celovečerních Futuramách (Benders Big Score a tohle) se mi čím dál víc stýská po původních 25-minutových dílech. Zatím se ze dvou pokusů ani jednou nepovedlo udržet tempo a frekvenci gagů po celých 90 minut. Kromě toho, tentokrát nedává děj ani moc logicky smysl. Navíc místo parodování současnosti se tvůrci pustili do parodie Tolkiena a Hvězdných válek (byť zrovna kvazistředověká část je asi nejvtipnější - třeba u Bendera jako hradního pána, který nutí trpaslíky do sebezničujícího tance a následně je požírá, jsem dostal brutální záchvat smíchu). ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Benderova hra působí jako slepenec tří dílů seriálu, které jsou uměle napojeny, aby předvedli všechnu fantazii a ochotu autorů okopírovat cokoliv (Pán prstenů, Narnie i další ...). Celkově to opět vypadá jako natahovaný seriálový díl, který nemá dostatek opravdu kvalitních vtipů a i postavy hodně ztrácejí. Naštěstí právě stylizace v poslední "části" filmu v prostředí fantasy hodně film zachraňuje alespoň průměrné hodnocení... Chvílemi mi přišlo, že autoři trochu nevědí, co vymyslet a tam komplikují již jednou řečené a vzniklo by tak i pár otázek, kdyby samozřejmě Futuramu někdo bral doslovně... ()

Reklama

dzanda_vi 

všechny recenze uživatele

První půlka třetího futuramovského filmu není vůbec špatná, ale ta druhá dějová linka, parodující Pána prstenů, mi tam prostě nesedí. Možná tvůrci měli natočit místo celovečerního filmu 3 kvlaitnější epizody, protože tohle je na takový kult, jakým Futurama bezpochyp je, celkem málo. Zatím nejslabší futuramovský celovečerák. Obrovské zklámání a nuda. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Mol 

všechny recenze uživatele

THERE'S JUST ONE SMALL PROBLEM.. AND IT'S A BIG ONE! Hodně dobrý a jako vždy to hláškama táhl Bender. Jeho Titanius Anglesmith, který řval na skřítky ať tančej "rychlejc, rychlejc!" a pak si jeden zvrtl kotník a snažil se uprosit svého pána, aby ho nedával připravit do kuchyně tím, že předvede babu z močálu. To se nedá nesmát. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama