Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (237)

misulka03 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nemůžu hodnotit moc hvězdičkami. Všechny tři díly mají jiný podtitul, ale v zásadě se moc neliší. Troy a Gabriela jsou spolu a Sharpey začne intrikovat, aby byla na výsluní a úplně na konci se z ní vlastně stane milá postava, která sice bojuje za sebe, ale v závěru je miloučká. Tento postup a vývoj filmu by mi nevadil, pokud by se to neopakovalo v každém pokračování. Tento film je prostě pro puberťáky, pokud se někomu líbí a je mu trošku víc, nemám nic proti tomu a rozhodně nikoho nechci tímto urážet, ale podle mě je tomu tak. Bohužel já už ve filmech hledám něco více, něco, co mě posune dál. Film, který mě něčím obohatí a najdu v něm nějakou hlubší myšlenku, tento film je však dělaný pro jiné účely, rozhodně asi po shlédnutí nad ním člověk nemá dál přemýšlet. Každopádně písničky jsou hezké, taneční choreografie neuvěřitelná a zábavná. A Vanessin úsměv milý a krásný. Takže se klidně na film podívejte a každý si z toho vemte, co chcete, ale rozhodně v tom nenajdete nic hlubšího. Ale to snad nikdo, kdo viděl předchozí díly nečeká. :) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V Americe byl Muzikal ze střední celkem úspěšný. U nás bohužel ne. Tvůrci se rozhodli, že po velmi povedené dvojce natočí třetí díl a nasadí ho do kin. Myslím, že to byl dobrý nápad a že jim to nějaký ten dolar vynese. Na to, že jde o třetí díl, tak je stále na co se koukat. Děj sice zůstava stále stejný. Opět přípravy na nějaké vystoupení obohacené dobrými pisničkami, které mají dobré melodie. Tentokrát však něco ubylo. Ubyla nám nechutná přeslazenost. Jinak všechno při starém a to i ta sladká dvojce Zac Efron (ty chlupy v podpažďí jsou fakt nechutné) a nádherná Vannessa Anne Hudgens. Celkově je Muzikál ze střední hloupoučká a naivní blbůstka, ale mně se to libí. Je to velmi sypatický film, který si zase na moc nehraje a přesto má co nabídnout. Za rok 2008 byli v kinech dva muzikály. Příšerná Mamma Mia! a tento sníkem. High School Musical vyhrává nad Mamma Mia! na plné čáře. Jsem zvědavý, zda-li vznikne další díl, i kdž vzhledem k zakončení trojky si myslím, že žádné pokračování nebude. A je to docela škoda, protože já bych další díl asi i bral. Výborná zábava!!! ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Oproti děsivé dvojce docela příjemná změna k lepšímu. Je fakt, že Gabrieliny a Troyovy cajdáky se vážně nedají povětšinou poslouchat, ale aspoň je to už trošičku dospělejší a snesitelnější film, i když je samozřejmě plný klišé a Ameriky až hrůza. Ale v podstatě se na to koukat dá, rychlejší písničky jsou pěkné a je tam Jimmy Rakeťák :D ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že poslední díl je nejlepší. Perfektní songy doplněné perfektní choreografií. Kamera též zdařilá. A co se týče těch mladých herců, tak já myslím, že umí. Umí se perfektně pohybovat i zpívat. No asi to musel být tvrdý casting, ale vybrali fakt dobře. Každopádně děj stále plochý a nudný a dělaný vyloženě pro hloupější část diváctva. Ale mě osobně to zas tak nevadilo. Já jsem se docela bavil, párkrát si u filmu i zazpíval a řekl bych, že jde o důstojné ukončení série HSM. Teda alespoň doufám, že je to konec série. ;-) 7/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Značně lepší od předchozích TV filmečků, je vidět, že je tam napěchováno daleko více peněz a všichni zúčastnění dospívají (nejvíce je proměna asi vidět na Olesye Rulin a.k.a. Kelsi, která dostala i nějaký prostor na zpívání. Vanessa Hudgens je opět okouzlující, ale tontokráte jí padne velice krátká sukénka. Zac je opět borec, ale jeho sólovka ve škole už nebyla tak velmi směšná jako ta předcházející na golfovém hřišti. Celkově se zvedla úroveň choreografie písní ("I Want it All" a "The Boys Are Back" byli naprosto senzační). A i dějově to bylo na vyšší úrovni. (Jednička pro mě byli 3* jen čistě guilty pleasure, ale toto je má imho velmi zaslouženě) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Film stál 11 milionů dolarů. (blackrain)
  • Zac Efron musel projít každodenním tříhodinovým tréninkem, protože jeho postava je kapitánem basketbalového týmu. (adams89)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama