Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (237)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Now Or Never ,2. Right Here, Right Now ,3. I Want It All ,4. Can I Have This Dance ,5. A Night To Remember ,6. Just Wanna Be With You ,7. The Boys Are Back ,8. Walk Away ,9. Scream ,10. Senior Year Spring Musical ,11. We're All In This Together (Graduation Mix) ,12. High School Musical , ()

Kikania 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že muzikály naozaj nemám rada, je to žáner, ktorý fakt nemusím. No napriek tomu som sa snažila pri hodnotení byť objektívna. A vyšlo mi, že tento film si zaslúži akurát tak 1*. Podľa mňa príbeh a všetko dookola bolo oničom. Možno film pre 13-ročné dievčatá, ktoré sa idú zblázniť kvôli Zacovi Efronovi. Jediné čo stálo za pozretie, boli asi dve piesne a pár dobrých tanečných krokov. ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat k názoru, že jde o nejsladší pár ve filmových dějinách. Zac a Vanessa jsou dokonalí, nenajdete na nich chybu (až na to, že Zac je až nesympaticky hezký a Vanessa je podle mě až moc hubená), vše se jim daří (tedy nejen této dvojici) a jsou tím nejlepším, co je tato společnost (nebo chcete-li celá planeta) schopna vychovat. Do třetice všeho dobrého i zlého se tento muzikál dostává do kin. Zde si nevede špatně, ale na televizní obrazovce by jim to dle mého slušelo více. Ale musím dát celkem dobré hodnocení, protože skvěle zpracované a zahrané choreografie zejména u Boys are back či Scream, které se mi bohužel líbí i hudebně (ano, stydím se). A abych vás úplně dorazil a dokázal vám, že jsem naprostý barbar, tak oznamuji, že se chvíly po návratu kina chystám na televizi a Terminátora. Trestuhodné... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na High School Musical mi nesiahajte. Vanessa, moja platonická láska z rokov dospievania, ako vždy nádherná. Výnimočne aj Ashley, najmä v scéne o New Yorku s veľkou tvárou Sochy Slobody. Veľa tanca, skvelých pesničiek, najmä si zapamätám tu, kde tancovali na streche a efektne na nich spustili dážď. Je to skrátka muzikál, tento diel už nie je ani tak rozprávka ako ten prvý, tento už je nielen pre dospievajúcich, ale kľudne aj pre staršie publikum, akým som už aj ja. Áno boli tam hlúposti, najmä na začiatku filmu. Začiatok ma nudil, ten sa naozaj nepodaril, ale zbytok ma presvedčil a preto dám 80%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +potřetí se setkáváme se stejnými herci, ze kterých se stali hvězdy, moderní hudba, slušná choreografie, pěkné písničky -po dějové stránce jsem čekal přeci jen trošku víc, není tady žádná vypalovačka, která by smetla všechny ostatní/// Kde začít? Už mi není náct a přesto jsem se na tento film tešil jako na žádný jiný, který bude v nejbližší době v kině. Zašel jsem si na to s přáteli, kterým náct je a užil si to s nimi jako by mi bylo o 10 míň. A film rozhodně stojí za to. Alespoň mladším se bude líbit. Když bych měl být přísný a srovnával to s letos viděným muzikálem Mamma Mia, tak jediné v čem je tento film lepší je jeho choreografie. Ta je zdařilá, má náboj a neomezuje se na pár postav. V ostatním (herci, výprava) a potom převážně v samotných písničkách nemůže Muzikál 3 písničkám od ABBY konkurovat. Přesto si i tato hudba svoje příznivce najde (třeba mě se poslouchá dobře) a možná za pár let pro součastnou mladou generaci zkultovní. Na závěr, řeknu, že to bylo trošičku uječenější a hodně hlasité. Navíc dvojka přinesla zhruba 3 songy, které si pamatuji dodneška. To ovšem nic nemění na tom, že MZS3 je parádní hudební a filmový zážitek./// Celkem 71%/// ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • S výdělkem 42 milionů dolarů v amerických kinech za první víkend jde o nejvýdělečnější opening muzikálu vůbec. Touto částkou převzal královskou korunu jinému muzikálu uvedenému do kin v roce 2008, Mamma Mia!. (POMO)
  • Zac Efron musel projít každodenním tříhodinovým tréninkem, protože jeho postava je kapitánem basketbalového týmu. (adams89)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama