Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (300)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Drž se Jerry svého kopyta! Akční filmy. Snad ještě rodinné dobrodružné jízdy typu Piráti z Karibiku, ale filmy o ženách a nedej bože pro ženy, to snad raděni ne. Fungovalo to snad ve Flashdanci, dost to drhlo v Divokých kočkách a tady.. Nebýt Johna Goodmana a několik "vtipných momentů" (tím myslím umístění reklam na CSI, G-Force a Prince z Persie), snad bych nedal ani 2. Inu Sophie Kinsella se bude muset spokojit asi jen s touto adaptací... ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná stupidita největšího kalibru. Netušil jsem, že: 1) P.J. Hogan může po originálním debutu Muriel se vdává, natočit takovou kravinu; 2) Isla Fisher dokáže po osvězujícím Určitě, možná zahrát tak neskutečnou krávu; 3) můžu být takový blbec a pustit si při pondělku něco "nenáročného" v domnění, že to nebude zas tak špatné... a ono ejhle, je to ještě horší. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

O nic lepší ale pozor, ani o nic horší než ostatní podobné romantické komedie. Překvapivě dost slušní herci ve vedlejších rolích a překvapivě ani nijak neiritující hlavní role. Isla Fisher je roztomilá, Hugh Dancy sympatický, oba jsou z toho filmového vztahu trošku překvapení, ale celkem jim to šlape. Minimálně jsem nemusel znuděně uprostřed filmu několikrát zastavovat a jít na chvíli dělat něco jiného, jako u mnoha jiných. // 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I o chorobné závislosti na nakupování se dá natočit celkem koukatelný film. Závislostí trpí představitelka hlavní role Isla Fisher se svůdným pohledem, ale nečekejte žádnou psychologickou sondu do duše ambiciozní dívky, ale příjemnou, romantickou komedii v produkci slovutného Jerryho Bruckheimera. Karty jsou rozdány jasně a mladá slečna neodolá žádnému výkladu nebo výprodeji s luxusním značkovým zbožím, ačkoliv není při penězích a v zádech má neúnavného exekutora. A když se neprobojuje do redakce modního časopisu, zkusí své štěstí jako fejetonistka ve finančnickém časopise, jemuž šéfuje muž jejich snů Hugh Dancy. Několik komediálních eskapád hlavní představitelky, následně provázených jejím nevinným pohledem a nejméně půl hodiny před koncem odhadnutelný konec. Naivní romantické filmy se budou asi točit neustále. Tenhle je jedním z nich. 60% ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Což o to, další romantická komedie - průměrná ptákovinka, která neurazí, ani nenadchne. Isla Fisher mi tu uplně neseděla, zato Hugh Dancy je prostě úžasnej všude. Každopádně největší zklamání, který plyne z tohohle filmu, je naprostý ,,lack of fashion - like WTF? Isn't it obvious from the title?". Ale holt bez tý lásky by ten film byl tak nudnej, že tam Dancyho museli vrazit. Za mě bohužel zklamání kort z toho pohledu módního nadšence... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher sa vrátila k natáčaniu filmu len štyri mesiace po narodení jej dcéry Olive. (Msscastillo)
  • Nutkavá potřeba nakupovat se vyskytuje cca u 6 % amerického obyvatelstva. 80 % z "postižených" jsou ženy. (Mertax)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama