Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Foo 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco povrchního, hloupého a smutného. Nebylo. Neumím to vysvětlit, ale mám pocit, že jsem už měla tu čest vidět i horší komedie. Začínám mít pocit, že jsou lidé proti Paris jen zaujatí, že je bohatá a výstřední. Náhodou bylo hezké, jak podporovala svoji kamarádku. Nemluvě, která z nás si někdy nepřipadala oproti své kamarádce jako ošklivka Katka? Asi na tom něco bude, že ty nejhezčí nebo nejcharizmatější mají k sobě kamarádku s úplným opakem. Jen ten konec byl takovej zvláštní, jak se ze snímku do snímku stala úplně jinou, krásnější. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Já snesu docela dost, ale pokud má romantická komedie naprosto stupidní děj, kde se hlavní postavy chovají naprosto hloupě, skoro jako by jim nebyla od matky přírody dána žádná inteligence, tak to prostě přejít nelze. Nate se téměř celou dobu choval jako idiot, který by si zasloužil dostat přes hubu, aby se mu rozsvítilo, Cristabel se sice chovala relativně normálně, ale chtěl bych vidět v reálu takhle krásnou holku, která se dobrovolně rozhodne zaprvé kamarádit s ošklivou holkou a zadruhé kvůli ní nikam nechodit. A do třetice June pokud nechtěla být ošklivá, tak si myslím, že nebylo nic jednoduššího, než navštívit pár doktorů. Já jsem schopný strávit v romantických komediích prakticky cokoliv, však už jsem jich taky docela dost viděl, ale co v těchto filmech nesnáším je absolutně imbecilní chování jednotlivých postav, z toho mě tak akorát dokáže rozbolet hlava. Tohle není vydařená komedie a bohužel ji nemohu označit ani jako průměrnou, ale k dobru nutno přičíst, že to bylo koukatelné a že to nijak příliš nenudilo, takže jediné, co mě tam štvalo, bylo chování těch aktérů. Z toho důvodu tedy to hodnocení nakonec není tak špatné, jak by se mohlo zdát z mé kritiky, takže vzhledem ke koukatelnosti filmu uděluji vlastně relativně příznivé, ale pořád z mého pohledu velice podprůměrné dvě hvězdy. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Nemám problém upustit pár hvězdiček. Na rozdíl od kdejakého velkohubého odpadu jsem ale film viděl. Paris Hilton naštěstí nemá ambice hrát v něčem opravdovém, a proto mi její kreace nevadí, vždyť se na to dívá pěkně. Je pravda, že jediná výrazová forma, kterou od dob svého amatérského porna před kamerou předvádí, je frivolní koketa, ale o co jde, promotion stejně ani nic jiného neslibuje. Plusovými body tu je ošklivka, která je podařená. Maskéři si dali záležet a větší eklhaft, než hnisavej nehet v puse, už jsem dlouho neviděl. No a nejsvětlejším bodem je postava nejdokonalejšího muže světa, ta mě dostala. Jenže tupý a dopodrobna předvídatelný příběh, jehož jedinou přidanou hodnotou oproti předchůdcům je, že jde dál za hranice nevkusu, zpusobuje, že jedno shlédnutí bohatě stačí. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Byla žila jedna sexy kočka (Paris Hilton) a ta měla jako nejlepší kamarádku tu nejošklivější holku na světě - zarostlé obočí, bradavice na obličeji, příšerný chrup atd. (prostě typická filmová ošklivka). S tou kráskou by strašně chtěl chodit hrdina našeho filmu, jenže ona se zapřísáhla, že dokud nebude randit její kamarádka, tak nebude ani ona. Takže náš hrdina musí najít natolik statečného kluka, který by dokázal být s tak hnusnou nestvůrou, jenže během toho hledání zjišťuje, že pod slupkou těch chlupů a bradavic je milá fajn holka do které se nakonec zamiluje. Samozřejmě přichází na řadu typické klišé, kdy si ošklivka nechá spravit zuby, odstranit bradavice a vytrhat obočí a je z ní neuvěřitelně sexy holka, což nikdo nečekal. A stejně tak zjistí, že vlastně ta sexy blonďatá kost, kterou celou dobu chtěl je jen namyšlená káča, které jde jen o to, jak lidé vypadají a uvnitř je prohnilá jak týden starej banán. Film není skoro vůbec vtipný a když už, tak těží jen ze "šerednosti" ošklivky. Snaží se nést velké poselství o tom, že není důležité, jak vypadáme, ale jací jsme uvnitř, ale nedochází mu, že to 99% populace už dávno ví. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton, Paris Hilton, Paris Hilton. Furt som počul o akejsi Paris Hilton, furt toto meno na mňa odniekadiaľ vyskakovalo. Vraj je to ambiciózna celebrita, protekčná herečka z dysnastie klanu milionárskej rodiny Hiltonovcov. Tak som si povedal, že by som si mal teda konečne pozrieť nejaký film, v ktorom si táto blonďavá Američanka zahrala. Siahol som po snímku "Kráska a Ošklivka" (The Hottie and the Nottie), ktorý bol natočený v roku 2008. Nenáročná romantická komédia o dvoch nerozlučných kamarádkach. Jedna je sexi, druhá hotová obluda. Ukáže sa však, že krása nie je to najdôležitejšie. Podľa nízkych hodnotení užívateľov tejto databázy a vo veľkej miere silne negatívnym komentárom som očakával totálne odpadovú filmovú pohromu. Ja by som to však do odpadu nehádzal, aspoň jednu hviezdičku si to určite zaslúži. * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama