Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Sympatický příklad toho, že když se umě pracuje s klišé, tak to může fungovat a důkaz toho, že Ryan Reynolds by se měl držet toho, co mu jde a ne vymetat béčkové blockbustery (R.I.P.D., Green Lantern atp.). Jinak souhlas s tím, že po hodině tomu skutečně zlehka dojde dech, ale i tak se v rámci žánru a US projekce jedna o velice sympatickou záležitost. Víc takových filmů. 75% ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Pěkná zábavná komedie. Ryan Reynolds v hlavní roli byl suprovej, taky je to zkušený herec, co si budeme povídat že. V tomto zrovna na něj netypickém žánru dramatické komedie, se ukázalo, že když chce udělat nějakou tu srandičku, tak umí a umí to perfektně. Já osobně jsem se u nějakých scén řezal smíchy jako malé děcko, což jsem byl rád, protože jsem to od tohoto filmu nečekal. Sice některé stránky filmu byly očekávatelné, ale i přesto se mi film líbil. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ryan reynolds je vynikající herec,i ve filmech nevalné kvality odvede nadprůměrný výkon a vždy je ozdobou filmu.navíc když ho dáte do tak kvalitního a perfektně natočeného filmu,je to herecký koncert.americká nízkorozpočtová produkce mi sedí.film o muži,který si náhodou posral život tak,aby ho napravil tak,že bude lepší než předtím.v českých vodách distribucí nedotčeno,jak jinak. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Milý film, ale bohužel nic víc :-( Ryan Reynolds hraje puntičkářského otce od rodiny, kterému se díky nedorozumění zhroutí celý svět.. Jako fénix vyhoří a zase povstane z popela.. Nevýrazné, ačkoliv se z toho dalo vydolovat daleko, daleko víc.. Na seriálového režiséra se však Marcos Siega celkem překonal.. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dnes film pustil a zjistil jsem, že jsem ho už kdysi viděl... To je tak, když to na csfd.cz člověk hned nezapíše, pak už neví... No, nevadí, tak jsem se na to podíval ještě jednou. Film je vlastně docela zajímavý, k zamyšlení, ale bohužel také nudný. Myslím, že 65% je adekvátní hodnocení, vždy je prostor pro zdokonalování, zde je ten prostor velký. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama