To, co provádí Nick Franco, je smrtelně nebezpečné. Udržuje totiž milostný poměr se dvěma ženami zároveň: s mladou a pohlednou Lisou a bohatou Lauren. Netuší však, že obě o sobě již dlouho vědí a společně plánují jeho smrt. Lauren ve svém honosném sídle pořádá party, ze které se nenápadně vzdálí, aby zastřelila svého nevěrného milence. Plán se jí podaří a Columbo má zase o práci postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

milunech

Miluji všechny díly , ale zde mi nesedí Colombo jako milovník a opilec , ale to bych vše přežila, ale absolutně nepřežiju český dabing slovenské herečky Sylvy Turbové , která našeptala Faye Dunaway. To šeptání a polykání koncovek má být asi sexy, no nevím....mne tento sípot vyloženě ruší a odpuzuje :D Prvně jsem si myslela, že tak šeptá jen na Colomba, ale potom to dělala i do telefonu na svou přítelkyni. Což už vůbec nechápu. Ale protože mám Colomba ráda, nějaké hvězdičky mu dám :) ()

Gemini

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, občas začne i starému policajtovi srdce protestovat a tentokrát to božská Faye Dunaway nekoulí jako chladná vypočítavá intrikánka, kterou si vyzkoušela v mladších letech. Vzchází z toho něco úplně jiného než na co jsme u Columba zvyklí a tenhle díl je hned po RIP, Mrs. Columbo můj nejoblíbenější. ()

Šandík

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda s dobře promyšlenou zápletkou, která si jako určitý bonus i mile pohrává s "columbovskými" stereotypy. Přitom mu rádi odpustíme některé nelogičnosti, například onu nejen zcela nepředpisově, ale především naprosto nesmyslně zapojenou zásuvku... Celkový dojem: 80% Zajímavé komentáře: ClintEastwood, Colonist, badajajuak ()

Yardie

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 70%. Zase malinko jinak pojatý Columbo. Zde už to není ten chladný "zabiják" Columbo jdoucí za stoupou hlava nehlava, ale trošku se nám tady zaplétá s podezřelou, leč je jistě pohledná. I když na druhou stranu, možná to ten lišák hraje schválně, aby ji usvědčil. Kdo ví... Každopádně trošku jinak pojato, nebylo to špatné, ale je mnoho lepších dílů a nějak zvlášť mi to nesedlo. Howgh! ()

Tanmut

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbův nástup na scénu byl mosntrózní - v pyžamu a s vajíčkem. Ale nelíbil se mi tu, v jiných dílech štve svého podezřelého a snad i jeho známé a právníky, kdežto zde štval každého kromě podezřelé - policistu, barmana, uklízečku, domovníka, mě. Copak mu asi řekla paní, když smrděl jako francouzská štětka? Navzory emocionálním výkyvům přecejen Bonnie želízka nasadil. ()