Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Issová klasicky výborná, jako vždy a Dušek po dlouhé době opět snesitelný... Jenže povětšinou až příliš obhroublé a buranské a režijně ne příliš zmáknuté Ten zlý autobusák mělo být co? Balení holek v aquaparku skrze stahování podprsenek (notabene v primetimeu) mělo být co? A hovno Evy Holubové, to už je opravdu MOC!! ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Zápletka sice celkem originální a zábavná, ale rozuzlení jasné od samého začátku, takže šlo jen o to, jak se k němu scénáristé dopracují. Originalita sice jejich pero neopustila, to je pravda, ale vkus a vhodné rozvržení dialogů ano. Takže nakonec ze slibného děje nic nebylo a happy end zajistilo ono jediné možné řešení-jasné od samého začátku:)takže stačí prvních deset minut a posledních 55 vteřin. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb sice o hovně (no pardon), ale aspoň zábavně. Z dvojice televizních povídek Kukačky/Stop jsou právě Kukačky tím lepším počinem. Jak herecky, tak především scénářem. Pozvolnější rozjezd a zbytečné autobusové anabáze tomu ubírají body. Ve výsledku ani výrazněji nevadí, že je to vlastně taková klasická bakalářská povídka. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vtipný příběh, v kterém hlavní roli hrají bývalé sexuální úlety, které mají velký dopad na aktuální dění. A protože se každý bojí přiznat pravdu, tak se mlží a vymýšlejí další lži, ale jak nám říká staré pořekadlo, že lež má krátké nohy, tak se vše provalí a nakonec se odhaluje, že každý věděl jen část pravdy, která je zas trochu odlišná. Během toho všeho samozřejmě vzniká dost vtipných momentů, které mě pobavili. Co se týče herců a jejich výkonů, tak nemám jedinou výtku. Hodnocení: 59/100. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi teda moc nelíbilo. Nerozumím tomu, proč to má 70%. Ale proti gustu... Každopádně mě se to zdálo dosti nudné, nezábavné a nevtipné. Nenašel jsem v tom nic extra, prostě jen takový krátký filmík, který mě naprosto ničím nezaujal a zapadl to podprůměrné televizní tvorby. Kdyby to bylo delší, tak mé hodnocení je asi nižší... Howgh! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)
  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)

Reklama

Reklama