Reklama

Reklama

Kouzelníci z Waverly

(seriál)
  • USA Wizards of Waverly Place (více)
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2011), 42 h 12 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Rick F. Gunter

Hrají:

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise, Ian Abercrombie, Octavia Spencer, Lucy Hale, Paulie Litt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(106)

Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly! Připravte se na jejich kouzelnické kousky ve všech 21 epizodách slavného seriálu, který znáte z kanálu Disney Channel. Kompletní trojdisková série obohacená o okouzlujícími záběry ze zákulisí seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Rok 2008: V podstatě dobrá zábava,když není co dělat tak zapnu Disney Chanel a právě to je v programu tak se na seriál dívám a bavím se dobře.=65% Rok 2010:Když už se dívám na něco na Disney Chanel ( a to už jen výjimečně ) a je po reklamě Kouzelníci z Waverly,raději to vypnu-nuda. = 15 % Celkově průměr se slabými efekty dobrou první řadou a trapnou poslední řadou.=50% za efekty hvězda dolů. ()

nanyrez 

všechny recenze uživatele

Kouzelníci z Waverly -  byl seriál, který jsem jako malá naprosto milovala. Nedávno jsem si na něj vzpomněla a rozhodla se ho znovu pustit. Bylo zajímavé sledovat, jak se na některé věci dívám jinak jako dospělá. To, co dítě nevidí, už dospělý ano, a tak chápu některé negativní komentáře, které se zde k seriálu objevují. Přestože byl vytvořen hlavně pro děti, stále jsem se při sledování bavila a připomněla si své dětství. Seriál má své kouzlo, díky kterému se i dnes dokáže divákům zalíbit, a přestože není bez chyb, pro mě zůstává nostalgickou klasikou. ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jedna 1* za Davida Henrieho. Jeho grimasy jsou jediné co může seriál nabídnout. Stupidní hovadiny, které napadají nejmladšího syna, nebo mnou absolutně nenáviděná a herecky antitalentovanou Selenu Goméz + Harper (neznám pravé jméno), která je fakt supr tlusťounká a stejně herecky výtečná jako Selena. "Miluji" Dysney Channel. ()

Fantasy 

všechny recenze uživatele

Kouzla+líná holka=problémy. V případě Alex to platí dvojnásobně, páč používá magii k usnadnění svých povinností, vyřešení problémů s klukama, nebo zpříjemnění nudeného dne. Naneštěstí se ne vždy vše podaří na výbornou a tak musí zasáhnout mladší bratr ňouma, starší bratr chytrolín a otec, dnes již nekouzelník. Problém se jakž takž podaří zamaskovat a Alex dostane zaracha. Až na ty kouzla je to obyčejný popis života teenagerů. Role Alex je Seleně Gomez šitá na tělo, sedne jí a vyloženě se v ní baví, proč taky ne? Alex je pěkná potvora, ale zároveň neváhá pomoci, když vidí, že se někdo trápí. Justin je její pravý opak. Chytrý, trpělivý, sečtělý a Henrie jej přesně tak hraje. Ostatní postavy jim sekundují a snaží se s nimi udržet tempo. Děj není nic moc, v podstatě se všechno točí kolem nešikovnosti Alex, soutěži o kouzelníka rodiny a problémů s klukama. I přesto dávám dvě hvězdy. Oddechovka (občas s přestřelenými) vtipy plní svůj účel -> nic od toho nečekáte a taky nic nedostanete. (Možná kromě občasného záchvatu smíchu.) (hodnoceno po shlédnutí několika dílů, pravděpodobně z každé série) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ne, není to převratný a geniální seriál, zvláštní efekty jsou tam přímo k pláči (někdy k smíchu) a maskérky se taky zrovna moc nepředřou. ALE, je to Disney seriál a nedá se to brát vážně a nedá se to zařazovat mezi filmy o kouzelníkách jako je třeba Harry Potter. Pro mě byl hlavní důvod, že jsem se na to dívala David Henrie, Selena Gomez a hlavně to, že jsem potřebovala seriál, kde prostě ač na malou chvíli přestanu přemýšlet, kde budou stupidní zápletky a kde se pobavim. A všechno tohle to splnilo, nebyl snad ani jeden díl abych se nezasmála (a ano, mnohdy nad tím, jak to bylo absurdní), prostě jakmile do toho někdo jde s velkým očekáváním, jaká to bude bomba a čeká od toho něco sofistikovanýho, ať se nedívá na Disney channel. Jediné co mě tam ze začátku vadilo, byly postavy, protože kromě Justina a Alex mi tam všichni strašně lezli na nervy, na většinu jsem si teda pak zvykla a některý jsem si docela oblíbila. Já tomu klidně dám 4* a nestydim se přiznat, že mi Russovi budou chybět. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (19)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Alex (Selena Gomez). (SONY_)
  • Některé názvy kouzel byly složené ze jmen producentů. Například „Murrieta Animata“ je vytvořeno ze jména jednoho z producentů Petera Murrieta. (Elbarto08)
  • Seriál se v mnoha ohledech inspiroval filmovou sérii o Harrym Potterovi. Lze si například také všimnout, že ředitel kouzelnické školy má stejnou bezovou hůlku jako ředitel bradavic Albus Brumbál (Richard Harris). (Elbarto08)

Reklama

Reklama