Reklama

Reklama

VOD (1)

Život extrovertní alkoholičky Julie (Tilda Swinton) se hroutí. Ztratila práci, a aby získala peníze, rozhodne se unést 8-letého syna bohatých sousedů Juliiných prarodičů... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Julie je film s hodně zajímavou prvotní myšlenkou únosu, ale hrozně mi u něho vadila ta neprokreslenost psychiky postav. Proč po tom únosu, se tam už neobjeví nějaká myšlenka pravé maminy, nějaký její strach, nebo toho dědečka, nebo prostě někoho blízkého tomu klučinovi, je to hrozně jednosměrně udělaný film. Hlavní představitelka byla výborná, ale na tak dlouhou stopáž tomu něco chybělo. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Velmi si vážím Tildy Swinton a jsem přesvědčena, že po herecké stránce zvládne téměř vše. Tento film jest řečeného pádným důkazem. Osobně se mi však nelíbil. Rozháraný a fragmentální jako Juliin život. Ždímající emoce sladké a lepivé jako whiskey ve vlasech. Nezakotvený v realitě, o jejíž pravdivé a drsné zobrazení usiluje.------------- Tentokrát jsme se nepotkaly. Nevadí. Hvězdičky jsou jen a pouze pro Tildu (Orlando, Orlando...). ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Takto to nejak vyzerá, keď si čerstvo OSCARová herečka trúfne, vykašle sa na konvencie a odhalí sa až na kosť (v tomto prípade i na chlp). Fenomenálna Tilda Swinton celý film ťahá a je škoda, že sa v druhej časti scenárista totálne zamotáva a film vo chvíľach, ktoré majú byť najdramatickejšie, stráca (pre mňa) na účinnosti a akejkoľvek uveriteľnosti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert Tildy Swinton, která dovede neskutečně překvapit. Režisér si byl vědom, kde je jeho silná zbraň, a tak ji také používá co nejvíce, protože ví, že v příběhu to místy skřípe. Neví, jestli to chce být tarantinovské, nebo zase naprosto vážné, a tak se ani divák nemůže pořádně rozhodnout, což mu kazí zážitek. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou slepené 2 části - americká (té dávám *****), ta nemá chybu - je to herecký koncert hlavní představitelky, dobrá psychologická sonda do života odepsané alkoholičky, ale "proražením zdi" do Mexika to jde naprosto do háje a zvrhá se to na něco úplně odlišného ( mexické akční B), kterému bych dala tak *. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Hoci Tilda Swinton hrá alkoholičku, sama o sebe tvrdí, že v skutočnom živote si nemôže vypiť, pretože by po jednom poháriku hneď zaspala. (Fabrinka)
  • O drobné dilema se postaral distributor snímku, který na přebalu DVD nosiče uvádí jméno hlavní aktérky jako Tilda Swanton. Správné je Tilda Swinton. (Conspi)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Mexiku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama