Reklama

Reklama

Prckové

Trailer 2

VOD (1)

Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti i vypočítaví dospělí. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další Rodriguezova rodinná blbina, která je místy strašná, ale které se nemůže vzít, že je zajímavě vyprávěna, má dobré triky a spoustu ujetých nápadů, které vás mohou strhnout. Některé postavy jsou až moc velké karikatury, ale u těch dětí to jde a jejich interakce je výborná. Navíc díky posunu technologií je tohle koukatelné i přes digitální triky. A pak je tu ještě Kat Dennings... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa pozeral ocami detskeho divaka a preto mu aj davam zelenu:) Zabavny detsky film plny dobrodruzstiev z hipisackym kamenom ma donutil to pozerat bez zbytocnych reci, ze je to shit. Hlavne tie krokodily, ked chodili po dvoch nohach ma dost zabavili. A ten sopel z nosa ked sa zmutoval mal taky hororvy nadych,,he he. Takychto blbostiek je tam za cele vrece, takze kto ma rad detske filmy, tak si to moze pokojne pozriet. ()

Reklama

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte ještě na Memento, které se většině z vás tolik líbilo? Tak tenhle film mi ho připomněl. Nevím jak, nevím proč, ale vzpomněl sem si na tento pro mě děsně nudný a bezvýznamný film právě ve chvíli, když jsem koukal na Prcky. No a díky tomu musím konstatovat, že i když byl tenhle film místy hrozně trapný, byl na druhou stranu i celkem zábavný (porovnávání s naprosto odlišným filmem je zábava). Moje důvody, proč tomuto filmu dávám větší hodnocení jsou sice dost slaboduché, ale nemohu si pomoct. Můj oblíbený herec James Spader jako "pan Černý" mi děsně připomínal Alana Shora z Kauz z Bostonu. A možná právě proto se mi na to dost dobře koukalo. Takže Robertův nový počin je sice naprostá pestrobarevná ulítlost, na kterou se člověk koukne jednou a to mu kompletně stačí, ale u mě si Rodriguez šplhnul s osazením, protože Spader a Cryer (Dva a půl chlapa) jsou jedničky a dodávali tomu punc. S chutí proto dávám 4 hvězdy - ne filmu, ten si to nezaslouží, ale těmto dvěma hercům, kteří byli, ještě jednou, naprosto výjimeční. No a to morální ponaučení na konci s tou zelenou krabičkou jen vypovídá o tom, jaký trend na začátku 21. století frčí. Helveticaaa. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

No jo, hlavní prcek Jimmy Bennett, to je ten kluk, který hrál toho chudáka ve filmu Srdce je zrádná děvka. To jsem byl na sebe pyšný, že se mi podařilo správně zařadit známý ksicht. Když jsem se však podíval na jeho filmografii, zjistil jsem, že hrál i ve filmu 3:15 zemřeš, ale to jsem si během Shorts bohužel neuvědomil, tudíž má pověstná skvělá paměť na herecká jména a tváře zůstala v mém mládí, které jsem prožíval zhruba do 29 let. Dále už to je jenom horší a horší. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to barevné, je to ulítlé, je to i docela vtipné a hlavně se to hýbe. To je asi ta nejpřesnější charakteristika této rodinné komedie, která je sama o sobě velmi originálním a tak trochu ulítlým výtvorem. Robert Rodriguez se možná pokusil tak trochu navázat na svou trilogii Spy Kids, a výsledek mě dokázal, když ne přímo nadchnout, tak alespoň zaujmout. Celou dobu jsem se bavil a film si užíval jako příjemnou oddechovku, která na samém konci nabízí i trochu toho výchovného poselství, které je určeno divákům všech věkových kategorií. Tenhle film vnímám jako neškodnou blbost, která se snažila vybočit ze zavedených škatulek a kategorií žánru, a z mého pohledu se to tomuto filmu i podařilo, a už jen za to si zaslouží alespoň průměrné hodnocení, takže film ode mne získává tři hvězdy. Jo, abych nezapomněl, oživlý zvětšený holub z nosu opravdu pobavil... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Reklama

Reklama