Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

laFei 

všechny recenze uživatele

Zajímavě koncipovaná směska příběhů. Některé téměř hlubokomyslně zajímavé (první sexuální zkušenost gaye), jiné příjemně romantické (rozcházející a scházející se pár), roztomile vtipné (poprvé), ale i nudné klišé (lesbický pár). Tak jako tak, rozhodně jsem se nenudil. Každý díl má přiměřenou délku a než to začne býti stereotypní, už je tady něco nového. Velmi příjemné překvapení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Chceš to zkusit znovu? Možná jsi taťka..." Konverzační filmy mám rád, protože v nich zpravidla o něco jde. A tohle je přímo eruptivní. Možná jsem úchyl (pochybuji, že o tom někdo pochybuje), ale podobné filmy mě hrozně baví. Je v nich tolik pravdivého a ukazujícího, že některým lidem nic lidského není cizí a jiným, že řeší věci, po kterých jim je naprosté hovno. Všechny části jsou v podstatě výborné, nejlepší je však ta o postarších hipících. A Emmanuelle Chriqui v naprosto zabijácky úžasných kozačkách? To je jen příjemný bonus. Po dlouhé době konečně zase film, který je dlouhý jen tak, jak má. Lahůdka. "Myslela jsem si, že je to bratranec." ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnaná směsice, kde se podle očekávání setkávají nápadité povídky s těmi o poznání nudnějšími. Nápad zobrazit osm různých dialogů po sexu je ale určitě zajímavý a některé jsou opravdu podařené, takže ačkoli se celkový dojem pohybuje někde okolo průměru, čas strávený u tohohle filmu není časem ztraceným (navíc je to opravdu krátké :) ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů, osm různých párů, osm problémů, ale žádný neobvyklý. Nechybí problém s vyznáním lásky, problém s tím, přiznat si že nejsem heterosexuál, problém tenkrát poprvé + jako bonus načapána matkou, problém jak chutná ..ehm... Následuje problém páru v pokročilejším věku, který se snaží zavzpomínat na mladá léta, a pak že je dnešní mládež zkažená :). Pár č. 6 řeší problém rozdělení rolí ve vztahu. Sedmý pár rozebírá problém nevěry (nejnudnější historka, alespoň díky za poodhalenou E. Chroqui). Poslední problém se týká náhodného sexu. Přičemž něžná polovička je dutější než pařez...tedy, ne tak úplně. A vítězem se stává pár č. 4. Je libo brambory, kuře nebo tuňáka? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v láske takéto snímky, ktoré sú rozdelené do krátkych samostatných príbehov. Toto navyše vyzerá dosť lacne, no chcel som to vidieť, lebo v tom hrá pár mojich obľúbených hercov. Nakoniec to bola celkom zábava. Ako už názov snímky napovedá, pozrieme sa na mnohé rozhovory medzi milencami pár sekúnd po sexe. A že je tam skutočná extravagandná vzorka rôznych párov. Pozrieme sa na rozhovor medzi geymi, lezbami, miešanými pármi, či na záver asi najzábavnejší rozhovor medzi Mexikáncom a "štetkou". Kedže je snímka zameraná práve na rozhovory, tak musím uznať že sú celkom kvalitné a že vás práve to hlavné nenudí. Herci sú tiež dobrí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama