Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Wendy 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem nad 3* a 4* a nakonec jsem se přiklonila k lepší variantě. Osm různých dialogů (a skutečně jenom dialogů, v nichž nějaký komplikovaný děj nečekejte), sem tam filosofující, o lásce, o sexu, o životě, většinou s pěknou pointou. Humoru není příliš, což mi zase tolik nevadilo, ještě bych snad vytkla, jak zde již zmiňoval ve svém komentáři Endlessly, trochu klišoidní rozhovory mezi dvěma mladými gayi (nebo jedním určitě) a dívkou a chlapcem, co právě přišli o pannenství/panictví. Takže - chápu, že to někoho nemusí bavit, mě ano + všichni herci (pro mě mimochodem neznámí) své party sehráli sympaticky, přesvědčivě a dobře. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

8 rozhovorů po sexu (nečekaně :), které aktérům lehce změní životy. Docela zábavná jednohubka, která umí ve správný čas nadhodit ty správné otázky, přičemž mi to lehké moralizování nikdy nepřišlo vlezlé nebo samoúčelné. Nejvíc se mi líbil první a poslední rozhovor (obzvlášť Taryn Manning je skvělá). Jako bonus je tu božská Emmanuelle Chriqui, která odehraje celý svůj part ve spodním prádle (dobře, přiznávám se, že kdyby tam nehrála, v životě o ten film nezakopnu...) P.S. Největším moudrem, které jsem si odnesl jest, že R2-D2 a C-3PO nebyli (!) první gay pár :) ()

Reklama

Lopic 

všechny recenze uživatele

Tak na hranici 3 a 4*. Je pravda, že některé scénky nejsou nic moc, ale ty horší se dají snést a ty lepší opravdu stojí za to. Narozdíl od mnoha uživatelů se mi hodně líbila scénka s teenageri, kteří přišli o panictví. Asi proto, že mi je toto téma blízké :). Jinak celkově bych řekl, že ty povedené scénky převažují, zmínil bych třeba První se dvěma kamarády, nebo s lesbičkami, kde to Mile Kunis neskutečně seklo. No když o tom tak přemejšlim, tak se mi dost líbily všechny až na páreček gayů v 2. scéně. Emmanuelle Chriqui ve spodním prádle docela trumfla všechny ostatní krásný holky v tomdle film. No a poslední scénka byla opravdu nejvtipnější, takovej bonbónek na závěr. No mám to takový na přeskáčku ten komentář, ale co :). No a na závěr musím říct, že podobně laděný film Young people fucking se mi líbil přece jenom o trochu víc. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Různá orientace a věková kategorie v různých situacích po sexu, ztvárněné dobrými herci. Přiznám se, že při prvních minutách jsem chtěl film vypnout, ale přežil jsem a potom si užil podle mého dost reálné diskuze. Pobaví, překvapí a zaujme. Nic jsem od filmu nečekal, nic moc mi nedal, ale těch 73 minut bych doporučil každému. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Několik krátkých scének následované po sexu. To je film Po sexu. Z osmi se mi líbilo minimálně 6 scének, což není špatný. Jen škoda, že některé byly tak krátké. Příjemný film poskládaný z krátkých příběhů/momentů, přičemž některý z nich se dají brát, že jsou ze života. A vcelku běžné (ne všechny!!!). Hodnocení: 65% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama