Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

italka63 

všechny recenze uživatele

Velkou dobu jsem měla ke Craigovi odpor coby k Bondovi. Tohle není Bond! Všem filmům s ním jsem se důsledně vyhýbala. Vybledlej, ušatej, našpulenej, takovej hybridní Viking se Skopčákem, no nic pro moje oko, leč figura dobrá. Každopádně jak se postupně přemáhám, občas hodím někde oko, kde se ten větrolap nachází, musím svůj názor pokaždé poopravit. A tak nerada říkám, je dobrej. A tenhle film se mi líbil. Vzpomínky do doby, kdy jsem byla malej prcek. Nemám ráda Anglii. Tady jsem ji ustála, snad je to tím mořem. Příběh, který napíše sám život. A slané moře z očí na závěr. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Daniel Craig vystrihol starnúcu padajúcu star a egoistického, hedonistického ľahtikára na výbornú, "problémom" je, že keď vyhcádzate z filmu, nie ste na 100% presvedčení, že ten chlapík už začne chodiť načas a pokúsi sa byť fool len príležitostne. Tak je skrátka postavený scenár. Hudba- mňamózna a za scénu v reštike so šalátom si scenárista u mňa skoro trhol Pulitzera (jasne, že milujem hyperboly, no a? toto bolo prvotriedne!)..... ()

Reklama

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, dostalo se mi to do počítače ani nevim jak. Tak jsem to zkouknul. A hle, nebylo to špatné. Tedy jak co. Abych řekl pravdu, vůbec mi nesedl konec. Přišlo mi to dost nevyvážené, po slabším rozjezdu se z toho stal zajímavý film, který byl právě koncem odstřelen, přišlo mi to nedotažené. A Craig je tady jen kvůli jménu, protože výkon zde se snad ani nedá přirovnat k hereckému. Byl hrozně toporný, neseděl mi tam. Jen za pasáž v „minulosti“ bych dal ****. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem se nad tím správně zahloubal, a já věřím že ano, vůbec tam nešlo o jeho současnou mizernou situaci ani o to, že se vracel do svého mládí ve vzpomínkách, a ani o překonávání emocionálních problému s návratem domu. Bylo to prostě jen o jeho vztahu k Ruth. Celý ten film scénu po scéně ladil diváka do přesně té nálady, aby správně vstřebal poslední dvě minuty. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu dobrý film o obyčejném životě.I tak to chodí.Scéna u mořského břehu s děvčátkem které stojí na vyplavené mině ¨z doby války a ženou která na ní volá....ta vás až znehybní hrůzou protože víte že to nemůže dopadnout jinak než jak tušíte. režisér si opravdu zabrnkal na city diváka až na dřeň.Craig zase jinak.V roli "netvrďáka" je velmi sympatický.Věříte mu každé gesto.Jeho kolega Brosnan s tím má, myslím, dost problém.Opravdu citlivě vybrané venkovské exteriéry.Nic vyumělkovaného.Dobrá hudba.jen ten uhuhňaný dabing.Kdy vedle sedící člověk co dobře slyšel měl problémy rozumět..U mě ale celkově dojem :kvalitka. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama