Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Největší překvapení poslední doby! Snímek s velmi, velmi nízkým rozpočtem překvapil solidním scénářem, slušnými hereckými výkony i vkusným provedením. Pro mne je určitým zadostiučiněním, když srovnám toto béčko s loňskou "áčkovou" Mlhou (které spojuj prostředí a částečně i téma). Zatímco Darabont školácky vsadil na digitální efekty, které v denním světle logicky vypadaly uměle, zde režisér (částečně z donucení) pracoval spíše s přítmím a náznaky - a když nakonec vyleze "král", jeho maska je sice nepříliš podařená, ale stejně bije na hlavu Darabontovy CGI příšerky. Samozřejmě je vidět, že to bylo vše točeno na poloprofesionální digitální kameru a střih nedělal žádný génius, přesto si ale myslím, že je to výborný odrazový můstek pro pana režiséra. Počkáme, uvidíme. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Tento parádní béčkový survival se přesně trefil do mého vkusu. Pěkný vcelku propracovaný příběh, který je zde slušně vysvětlen. Sympatičtí herci, kterým jejich role uvěříte hned od prvního okamžiku. Navíc Alien Raiders si s evidentně nízkým rozpočtem hlavu nedělá a maximálně ho využívá, což je vidět. Film bych zařadil jako něco mezi věcí a Darabontovou mlhou. Velmi milé překvapení. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Ale ne! Takhle zbabrat film, to se dlouho nevidí. Mohl to být pěkný nářez, začátek sliboval víc, ale pak se to zvrtlo, vlastně nevím proč. Asi že začali kecat...Partička lidí přepadne obchoďák, vezme rukojmí, ale brzy zjistíme, že nejde o to získat peníze, ale najít někoho, kdo by v sobě měl mít vetřelce. Pokud čekáte napětí, dobré efekty nebo nějakou zajímavou akci, určitě sáhněte po něčem jiném, než po Alien Raiders. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šla dobrovolně s tím, že od něho vůbec nic nečekám a také jsem se ničeho nedočkala. Takže, moje očekávání se splnilo na sto procent. Začátek byl hodně slibný. Ovšem, zůstalo jen u těch slibů. Jedna hvězda je za úvodní písničku, za nápad a odvahu vyjít s tímto kusem na světlo boží. Tenhle filmový počin jsem původně přisuzovala Kanadě, protože kvalita zpracování tomu hodně napovídala, proto se kanadským filmařům musím pokorně omluvit. Omlouvám se za způsobenou křivdu. ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Zacatek filmu slibuje zajimavou podivanou, ale vcelku rychle se dej utopi do prumeru zanru. Herecke vykony jsou v norme, nicim neprekvapi a neurazi ani triky. Celkove se jedna o zajimavy namet, ktery by si urcite zaslouzil vice rozvest - hlavne proc skupina zoldaku hleda jakesi mimozemske vetrelce, pro koho pracuji, kde se oni vetrelci vzali a co jsou vlastne zac a tak podobne. Takhle jen vime, ze jejich hlavni quest je killnout jakehosi Krale - a o Elvise tu fakt nejde. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno