Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (224)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie.Dobrý nápad.Eddie bol výborný často som sa na ňom smial.Keď prišlo na tú emotívnu časť tak to malo silné ale aj fakt slabé chvíle.SPOILER:Keď už vyslovil tie posledné slová nemalo to žiadnu úroveň.Proste to len vyslovil a bolo.KONIEC SPOILERU.Ale ako v celku to bolo dobré pre mňa 4* a 70%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Steve Koren | Hudba: John Debney | Produkcia: Alain Chabat, Stephanie Danan, Nicolas Cage, Norman Golightly, Brian Robbins, Sharla Sumpter Bridgett | Distribúcia: Paramount Pictures, DreamWorks Pictures | Štúdio: DreamWorks Pictures, Saturn Films, Varsity Pictures, Work After Midnight Films | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 20,558,836 $ || Akýsi menej vydarený pokus o predvedenie rozmanitosti cesty za transformovaním vnútornej osobnosti človeka. Duševné spory môžu často ovplyvniť celý život jedinca, a ich závažnosť kričí o vyriešenie, aby duši mohlo odľahnúť. Každopádne samotná myšlienka nestačí, a gýčovitý štýl spracovania mi často priniesol blbý pocit za obrazovkou, ajkeĎ zámer bol dobrý. Itak jeden z lepších kusov s Eddiem z posledných rokov... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá moralistická rodinná komedie ve stylu Lhář, lhář, na rozdíl od něj mi však přestat mluvit připadlo podstatně méně spravedlivé (rozpad manželství kvůli nemožnosti vyslovit „Miluji tě“?!). Navíc hlavní postava se mi nezdála na začátku tolik zkažená, aby nutně potřebovala jít do sebe a přehodnocovat hodnoty. Výchovné poselství nicméně bylo p(r)odáno jímavě, i zásluhou sympaticky umírněného Eddieho (pokud se tedy zrovna tiše nešklebil nebo se neprojevovalo jeho fyzické propojení s magickým stromem). 50 % ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie si přecejen v poslední době mírně polepšil, škoda že jen mírně. Tenhle materiál není nikterak trapnou záležitostí jak v poslední době několikrát bohužel zažil. Vlastně bych řekl že je to jeho za posledních 5 let nejlepší film. Příběh, kdy nejde o nic menšího než o napravení hříšníka, neoplývá sice zrovna kdovíjakou originalitou, ale třebaže Imagine That měl svého Thomase Hadena Churche, tady jsem si zase vychutnal každou minutu kdy se na plátně objevil Cliff Curtis. Trošku s rozpaky očekávám kdy padesátník Eddie přestane zdařile maskovat svůj věk a začne se převtělovat do starších rolí. Ve filmu, kde si nemůže dovolit více než 1000 slov, bohužel nepříjde ke slovu jeho pověstná vyřídilka. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Kdybych rozdělil film na třetiny, o což film vyloženě škemrá tak by to bylo asi takhle: první třetina kdy Jack McCall nezavře hubu za moc nestojí, ale zas tak moc neuazí (40%), druhá, kdy nemůže mluvit je plná "vtipných scének" kdy chce něco říct a nemůže, je jeden velkej šit (0%) a třetí třetina kdy dostává rozum, je sice plná klišé, ale aspoň se na to zas dá dívat (40%). Takže je to za dvě ** , ale doufal jsem, že zdechne... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama