Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Poskytnout ukecanému negrovi (nic ve zlém) tisíc slov do konce života, tak by za dvě minutky bylo dokecáno a po veselém pohřbu by mohly naběhnout titulky delší, než celý snímek. Jenže Eddie Murphy tentokrát šetří slovy, což umožňuje natáhnout stopáž na hoďku a půl, ale zbavuje ho to jeho v podstatě jediné herecké zbraně, takže rukama máchající němý žvanil mne nedokázal ukecat k udělení většího počtu hvězd. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Možná si to ty 4* nezaslouží, ale v porovnání s tím, co od E. Murphyho za posledních 10 let známe, si myslím, že jde o klenot. Moc hezky vymyšlený příběh, dosti originální. Eddie není vůbec špatný! Trochu mi přijde, že ten náznak perverzních vtípků tam byl, ale budeme se muset smířii s tím, že jinak už to asi nebude.... Ten strom jako zpodobnění neměl chybu! To všechno kolem už nebylo důležité, ale myslím, že většina věcí šla řešit jistě úplně jinak.... Každopádně já byl mile překvapen! A závěrečná scéna, myslím "úmrtí", neměla daleko ke kvalitnímu epickému finále. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to něco trochu jiného než jsem od Eddieho zvyklá, ale je to skvělý film. Nechápu, proč má tak špatné hodnocení. Jasně, příběh je trochu fantas magorie, ale přiznejme si to, na světě jsou miliony lidí, kteří by takový strom potřebovali, aby si uvědomili důležitosti života, který žijí. Škoda, že něco takového vážně neexistuje. ()

HaceR 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si opäť pozrel film s Eddiem Murphym a čakal som, že bude minimálne vtipný, ak nič iné. Opak bol však pravdou. Jednu trápnosť striedala ďalšia.Keď však prišlo na vážne veci, začalo to mať úroveň. Škoda len, že to bolo posledných 20 minút. To utrpenie však stálo za to, pretože aj keď film bol slabý, posolstvo bolo minimálne na zamyslenie. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet perfektný, pointa taktiež, len skôr by som uprednostnil, keby sa film žánrovo uberal skôr dramatickým smerom a nie týmto štýlom. A ani z obsadenia Eddieho Murphyho do hlavnej role nie som zrovna nadšený. Tým pádom vlastne automaticky odpadá možnosť, že by ten film pôsobil nejakým vážnejším dojmom, hoci aspoň v závere konečne prestali tlačiť na pílu toho neznesiteľného "humoru". Ale treba uznať, že zopár scén sa naozaj vydarilo a pôsobili celkom komediálnym dojmom. Ale bohužiaľ, takýto krásny námet nie je stavaný na takéto prevedenie. Podľa mňa práve toto zabilo celé filmové spracovanie inak krásnej idei. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama