Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Trailer

Talina

Nevěřila bych, že se to stane, ale opravdu bylo pár scén, které mě dojaly...ve filmu, kde hraje EDDIE MURPHY! Asi vážně stárne a tak se dvakrát zamyslí, než kývne na nějakou roli...a to je dobře! Ikdyž je to docela neoriginální příběh, s Eddiem mi to fakt nevadilo a možná to v budoucnu ještě párkrát zkouknu ! ()

ABLABLABLA

Nemůžu se rozhodnout mezi 2 a 3*. Na jednu stranu, jak tu bylo často řečeno, po dlouhé době, kde se dá Eddie snést a nemáte chuť ho zabít. Pobavila jsem se alias i zasmála. Ale na druhou stranu to byla jen další braková komedie, omílající to samé dokolečka. Možná že mám tendenci dát 3*, protože to předčilo mé očekávání odpadu:D Prostě naposledy Murphy podle mě exceloval při dabování oslíka ve Shrekovi a to je smutné. P.S. Hlavně že dickhead je jedno slovo, tak proč nevyplýtvat dalších 20 na to, že se budu se stromem o tom hádat. ()

Psycho.R

Nechci říct, že je to velkolepej návrat. To určitě ne, ale je to konečně komedie, která je hodna komika Murphyho kvalit. Ke konci je dokonce vidět i nějaký herecký talent. Zajímavé je vidět film založenej na nemluvící hlavní postavě, když právě její představitel se proslavil rolí ukecaných černochů. Být film delší a kdyby tu délku utáhl, dal bych v rámci jeho posledních filmů 4*. ()

Reverger

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

Prochy38

Možná si to ty 4* nezaslouží, ale v porovnání s tím, co od E. Murphyho za posledních 10 let známe, si myslím, že jde o klenot. Moc hezky vymyšlený příběh, dosti originální. Eddie není vůbec špatný! Trochu mi přijde, že ten náznak perverzních vtípků tam byl, ale budeme se muset smířii s tím, že jinak už to asi nebude.... Ten strom jako zpodobnění neměl chybu! To všechno kolem už nebylo důležité, ale myslím, že většina věcí šla řešit jistě úplně jinak.... Každopádně já byl mile překvapen! A závěrečná scéna, myslím "úmrtí", neměla daleko ke kvalitnímu epickému finále. ()

• Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)