Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Uspěchaný konec s afektovanou Ingrid Bergman trošku kazí dojem z povedené konverzační romantiky (romcom), leč jinak Donen dřímá otěžě pevně v rukou. Grantova neskutečná taneční vložka, u které jsem se málem potrhal smíchy, pak představuje pomyslnou třešničku na dortu. You know... "Men are the true romanticists." 7/10! ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Jemný a elegantní film s dvěma zářivými hollywoodskými hvězdami a povinná filmová četba pro jejich fanoušky. To, že to Carymu Grantovi s Ingrid Bergmann dohromady náramně sluší jsme věděli už předtím, ale v tomto případě jsou to právě oni dva, kteří této romanci bez hlubšího podtextu dodávají ten správný náboj a jejich vzájemná jiskřivá chemie rozhýbává i pomalejší první polovinu. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejúžasnějších romancí, co jsem v životě viděl. Dohen mistrovsky snoubí romantiku a humor a Grant i Bergmanová jsou nepřekonatelní. Navíc je tu geniální scéna s tančícím Carym. "Oh, I tell you. Women are not the sensitive sex. That's one of the grand delusions of literature. Men are the true romanticists." :) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zcela šablonovitý hollywoodský romantický příběh ... ale! V hlavních rolích můžeme spatřit okouzlující Ingrid Bergman a charismatického Caryho Granta. A to je dostatečná výmluva, kvůli které je třeba tento film vidět. Mezi těmito dvěma legendami filmové historie to totiž pěkně jiskří. Cary navíc skvěle tančí a dozvíme se ještě jednu životní pravdu: "Nic nezní tak přirozeně, jako když žena lže." ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších filmových dvojic se po brilantním Hitchcockově ''Notorious'' opět sešla a to samozřejmě k mé velikánské radosti. Cary a Ingrid jsou okouzlující, jejich chemie je nepřehlédnutelná a v této lehké, chytré, romantické komedii prostě jen září. Oceňuji krásné vtipné dialogy, tradičně výborný humor (tančící Cary, Ingrid sehráná scénka se sluhou Carlem,..), prostředí Londýna,....to se panu Donenovi zase povedlo:) http://www.youtube.com/watch?v=kKO_cHse5wg ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)
  • Po filmu Pověstný muž (1946) se jedná již o druhý snímek, kde jsou Ingrid Bergman a Cary Grant po svém boku. (Kamiiik)
  • Ingrid Bergman za roli obdržela 75 000 dolarů plus procenta z hrubého zisku a úlevy na daních. Ve smlouvě si také vymínila týden volna na cestu do Říma, aby tam mohla strávit Vánoce se svými dětmi. (Zdroj: Kniha Charlotte Chandler: Ingrid - biografie Ingrid Bergman). (Pavlínka9)

Reklama

Reklama