Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Aj v Polnočnom bozku, ako v mnohých iných romantických filmoch, padne niekoľko "hlbokých" myšlienok. Ale mimo to ovplýva tento snímok oproti iným výborným hereckým obsadením, možno Vivian nemôže kandidovať na miss, ale o to sympatickejšia je, rovnako ako Wilson. Všetkého je tu tak akurát, humoru, trochu zdramatizovania a s romantikou sa tu nepreháňa, o to úprimnejšie však vyznieva. Ku koncu už všetkým a všetkému akosi dochádza dych, ale nič príšerné, nudou sa to nedá nazvať. A teraz si idem založiť profil na všetkých dostupných zoznamkách, očividne naozaj fungujú! ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásné. A dějiště impozantní, mé milované Los Angeles zachycené z úplně jiného úhlu pohledu, než člověku dostane ve většině filmů. Že měl film malý rozpočet? No a co? Neshledala jsem na něm žádný nedostatek, a atmosférou předčí leckteré hollywoodské trháky. Navíc černobílé provedení u tohoto typu filmů podle mě vždycky přidávalo na uměleckém dojmu. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To blond holka ze seznamky mě málem připravila o filmový zážitek! Hned po prvních minutách, strávených v její společnosti, jsem velmi vážně uvažovala o ukončení mého trápení, jenže se mi vůbec nechtělo opustit Wilsona, i když by mu podle mého bylo mnohem líp další osamocený rok v depresi, než pokročit někam dál s arogantním kanálem bez vychování, jménem Vivien. Naštěstí blažené okamžiky, kdy dokázala zmlknout a slovo dostal její pravý opak, byly stále delší a vedly k její pozvolné proměně, kterou jsem už byla schopná akceptovat. A odměna za výdrž i důvěru ve Wilsona byla sladká. Černobílý obraz byl víc než příjemnou změnou, dokonce ani L.A. v něm nevyhlíželo lacině, spíš seriózně, jako město pro život, toulky po něm byly fajn, stejně jako většina dialogů (ale přirovnání kondomu k toaletnímu papíru jasně vede), ovšem nejlepší chvíle se dostavily, jak praví název - s půlnočními polibky - a do finále se jen vylepšovaly, abychom si nakonec do nového roku mohli všichni zahulákat "Wind of Change" :-) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem pořádně nečetla, o čem to má být, takže jsem šla do kina s tím, že jdu na romantickou podívanou, ale už první minuty mě vyvedly z omylu. Tohle je opravdu něco úplně jiného, ale v podstatě ze života. A i na trochu té romantiky dojde :-) Pro mě neznámí herci předvádí výborné výkony, kamera je zajímavá, hudba fajn a černobílé provedení tomu dodává jiný rozměr. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je Silvestr magickým dnem, na jehož sklonku něco starého končí a něco nového začíná. Pro někoho jiného je to zase jen obyčejný den a nevidí v něm nic zvláštního. V tomto filmu jsou k vidění oba náhledy na tento den. Zatímco hlavní hrdina nemá v plánu na tento den nic víc, než masturbaci a samotu a jen díky svému kamarádovi si dá inzerát na webovou seznamku, hlavní hrdinka hledá pana Dokonalého, kterého by o půlnoci políbila. A tak na inzerát hlavního hrdiny zareaguje. Film nezúčastněně sleduje prohlubující se vztah dvou lidí, kteří se poprvé setkali během silvestrovského odpoledne a nabízí divákovi všechny aspekty takového setkání. Ve filmu se vlastně většinu doby nic moc neděje, ale přitom si tak nějak příjemně plyne a mě jako diváka hodně zajímalo, jak se to celé vlastně vyvine. A když naběhly závěrečné titulky, procházely mnou příjemné pocity, že přesně takhle by se to mohlo odehrát i v reálu. Jsem bohatší o další poněkud netypický, ale přesto zajímavý filmový zážitek, který mě dokázal oslovit a zaujmout, a tak neváhám udělit čtyři hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama