Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Celkem drsná reality show, avšak český dabing z ní dělá ještě drsnější. To co ve skutečnosti Ramsay řekne vcelku klidu (i když toho moc není), tak v českym dabingu to vyzní úplně jiným tónem a vulgárněji. To pak vytváří divnej dojem, že si tam soutěžící nechávaji za každou blbost totálně s*át na hlavu. Každopádně mám radši českýho Polreicha než vyšinutýho emerickýho přiblblíka. Ale na druhou stranu, to soutěžení mezi kuchaři je zabavné. ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem první díl a už mám plnou hlavu ječení, urážek a sprostých nadávek. Kdyby jich bylo méně, byla by to příjemnější podívaná. Takhle všechno ostatní bledne v hněvu Gordona Ramsayho. Asi je to součást konceptu. Škoda. Přiznám, že Masterchef a naše české Ano, šéfe je mi milejší... Po pár dalších dílech mi příjde, že řve hlavně pro efekt (neumím si představit, že by to všechno, co vypustí ven, myslel upřímně) a on si sám vybírá, kdo odejde, a to hned v průběhu vaření. Dost divné, že pokaždé řve na jednoho na dva lidi, co jsou pak eliminováni... ()

Reklama

bif 

všechny recenze uživatele

První série byla velice povedená a v dalších jsem čekal nějaké změny a ty se nějak nedostavily, což znamená, že další účastníci v dalších sériích již mohli tušit co je čeká, také mi vadilo, že v každé sérii byl zákonitě vyřazen jeden soutěžící, třeba kvůli zdravotním problémům atd (i když u Aarona v 3 sérii se tomu nedivím). Ramsay mi příjde zábavný a efektní a určitě mi nepřijde jako arogantní debil. Ovšem musím se ztotožnit s názorem, že týmy jsou vážně nevyvážené a většinou se bez problémů dá poznat kdo vyhraje, u první série to bylo jasné a u druhé taky, jedině u třetí jsem netušil, protože tam byli všichni tupí. Celkově je pekelná kuchyně dobrý a návykový pořad, dokázal jsem se dívat i na 5 (!!) dílů denně!! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách nevím co si o tom myslet . Na jednu stranu si říkám zlatej zdeněk pač co si dovoluje Ramsay je už i na mě moc a sám mužu říct že kdyby se tak choval ke mě tak jí hnedka chytne ale na druhou stranu si zas říkám vždyť to snima myslí přeci dobře . Ale každopadně mi je Pohlreich milejší i zábavnější. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama