Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ostrove blízko pobrežia Severnej Ameriky miestny obyvatelia bojujú so strašnou zombie epidémiou dúfajúc, že sa nájde liek, ktorý vráti (ne)mŕtvych späť k ich ľudskej podobe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

kaylin 

všechny recenze uživatele

George A. Romero se snímkem „Survival of the Dead“ rozloučil se žánrem a je vidět, že je to rozloučení spíše průměrné, pro některé možná dokonce podprůměrné. I tak se mu ale musí nechat, že se mu do celkem obyčejného dějového rámce podařilo dostat některé myšlenky, které odkazují na jeho sociálně kritické schopnosti, které předvedl ve své první zombie trilogii. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Maličko pomalejší rozjezd ve stylu diary of the dead, na který navazuje sledováním osudů vojáků, co v minulém filmu obrali študáky s kamerou o jídlo, ale po příjezdu na ostrov se z toho stává zajímavě klasicky i parodicky zároveň natočený zombie western. Je tu "černý šerif", je tu "desperát" co si to s ním chce vyřídit (a mluví jako pirát), dvě party pistolníků a hromada zombie a do toho všeho společenskoválečná reflexe spolu. Dokonce je tu i pravý polední duel (ovšem v noci) :). ()

Reklama

Kangax 

všechny recenze uživatele

Takže... Veľké sklamanie. Romero odo mňa zatiaľ utŕžil pri svojich "zombies" vždy nadpriemerné hodnotenia, dokonca aj jeho predposledný, dosť zaznávaný Diary of Dead sa mi fakt veľmi páčil.. ale toto... toto teda nie... Všetko nesympatický hrdinovia, nevkusný slepenec žánrov, od komédie až k westernu, atmosféra absolútne nulová. A amatérske herecké výkony to len korunujú. Možno v tom bol nejaký nadhľad tvorcu, ktorého "živý nemrtvý" sprevádzajú celú umeleckú kariéru, ale ja som videl len typický B-čkový hororík, ktorých sa ročne nakrútia desiatky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mistrovu tvorbu jsem začal sledovat až s filmem Země mrtvých. Takže těžko určit jakou úroveň má jeho tvorba v dávné minulosti. Faktem je že Survival of the Dead je zase o kousek slabší než předešlý Deník mrtvých. Film je vyloženě zralý pouze jako video film. Zápletka nijak zvlášť zajímavá, herci špatní ( vyjímku tvoří snad jen Kenneth Welsh). Něco mi říká že tenhle film byl pohřbený už od první klapky. 40% ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte jeden takýto akože zombie horor od G.A.Romera a odoberám ho z mojich najobľúbenejších režisérov. Strašne som sa nudil. Ľudia tam majú hordu zombíkov, nie aby sa tomu venovali ale radšej po sebe strielaju, ako na divokom západe. Zombíci vyzerajú ako po konskej dávke uspávadla aj tak dobehnú luďí. A ta scénka kde sú zombie pripútaní a jeden robí poštára, druhí drevorubača a keď idú okolo ľudia, tak sa ani neotočia a nejdú po nich, to je najhoršia a najtrápnejšia scénka v zombie hororoch. Zombie na koňovi, tak to chce veľkú predstavivosť. Neviem či už mam vysoké nároky na zombie horory ale toto zaradujem medzi najhoršie zombie horory aké som videl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tomboy (Athena Karkanis) má ve filmu zbraně Beretta 92 F ráže 9x19 mm a M16A4 ráže 5.56x45 mm. (dc125)
  • Film bol natočený v Kanade a všetci herci, ktorí v ňom účinkujú, pochádzajú z tohto štátu. (MetalMesiah)

Reklama

Reklama