Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

venison 

všechny recenze uživatele

Takže nic velkého, ale rozhodně nic bezvýznamného v kariéře Kristen Stewart.. William Hurt mi trošku připadal, že spíše dává herecký prostor omladině - naplno to nerozbalil.. Moc se mi líbila Maria Bello, jedna z jejich nejlepších vedlejších rolí :-) Příběh pokulhávat, ale v určitém okamžiku jsem byla napjatá jako struna :-) Nic moc v průběhu z minulosti neukážou a když jo, tak jsou se vším hned hotový.. Dokonce bych si troufla říci, že jsou tam svůdně namíchány prvky thrilleru :-))) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Možné Spoilery. Eddie je fešák a umí hrát i když tady teda hraje pošuka no. Kristen je strašná, opravdu v každé roli se tváří úplně stejně, stejné chování, ta se snad vůbec nepřizpůsobuje postavám, začínám ji pomalu více nesnášet než Angelinu Jolie a to je co říct. A William tak k tomu nevím, co bych řekla, ale prostě hodně dobře zahrál životem zkoušeného propuštěného vězně - btw. celou dobu jsem čekala, co teda udělal, protože v rámci těch flashbacků to vypadalo, že ji zabil, ale nakonec se z něj vyklubal dobrák. Asi jedna z nejdivnějších road movie, co jsem viděla a rozhodně hrozně pomalu plynula, ale na On the road to svou nudností fakt nemá. Tohle je výrazně lepší snímek. Jako zamyšlení o životě je to dobré, možná že i ten pomalý náboj k tomu seděl a v konečném výsledku to byl dost zajímavý snímek, ale i tak dávám 3,5*. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je stejně nenápadný jako Cake Eaters, oba filmy se mi moc líbily, nejsou to zrovna velkofilmy, či trháky s akčními scénami, ale je to přesně ten žánr, co můžu...tedy nějaké psychologické drama, které má většinou krásnou myšlenku. Což Yellow Handkerchief bezesporu má, vzpomínkové scény podle mě dělaly hodně, Kristen Stewart mě svým projevem opět přesvědčila, jako vždycky... a všechny ostatní role na mě působily upřímně a zahrány byly přirozeně. Neříkám, že to naprosto využilo svůj potenciál, ale rozhodně je to zvláštní snímek, který si zaslouží pozornost... ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Doufám, že Kristen splní svoje avizované prohlášení a po prokletí jménem Twilight se vrátí k podobným menším projektům. V nich má šanci zúročit svůj talent v zajímavých rolích a příbězích, a upoutat tak na sebe jiným způsobem, než jen nesnesitelným vztahem ke světélkující pijavici a zmoklému podvraťákovi. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Film o několikadenní jízdě státy na jih, který je spíš jízdou, která má za cíl zjistit jací jsme a co vlastně od života chceme. Mám moc ráda tyhle malé filmy, které nechtějí šokovat, které plynou líně a hebce, jsou pomalé a velmi nejistě se kradou do mysli, za to na konci víte, že jsou usazené v hlavě právem. William Hurt je velmi šarmantní, sdílíte s ním jeho pocity. Za něj mluví už jen jeho oči! Kristen Stewart je výborná a potvrdila jen to co už si myslím dávno (je velká škoda, že je spojovaná pouze s Twilightem, kterej za nic nestojí), Eddie Redmayne je velmi atypický o to víc se do tohohle ne zrovna typického snímku hodí, budu se muset podívat na nějaký další film s ním a Maria Bello je taková dodatečná ozdůbka tohohle nenápadného, ale velmi příjemného filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama