Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Příjemný, decentní film, který nenabízí moc vtipů vyvolávajících hlasitý smích, ovšem po celou dobu stopáže vás provede s příjemným nádechem. S hrdiny není problém se sžít a netrpělivě čekat komu se poštěstí dostat vysněné povýšení. Herecké výkony obou hlavních protagonistů jsou přesvědčivé a příjemné. Ve vedlejší roli potěší stále častěji obsazovaný Jason Bateman. Z tohoto tématu se dala natočit třeskutá komedie, ověem jsem za variantu Promotion rád, neboť vtipná je akorát a dokáže i dojmout. Kombinace která mě vynesla až k hodnocení 70%. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Stifler alias Sean William Scott dospěl aspoň po herecké stránce a v Povýšení učinil poslední pomyslný krok k herectví s velkým H. A vybral si na to film dokonale pravdivý, s dobrým secénářem i životní hořkostí - ve stylu jednou si nahoře, jednou dole. Výborným hereckým parťákem mu je John C. Reilly. 60% ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No, vzhledem k tomu, že jsem film dokoukal, tak to úplně blbý nebylo, ale skutečně nevím, co si o tom mám myslet. Příběh je naprosto postavený na hlavu, řekl bych, že by to měla být komedie, ale k smíchu to není vůbec. Spíš k pláči, že někdo ze sebe může nechat dělat idiota a nechat se ponižovat. Já bych jim tu práci okamžitě hodil na hlavu a šel dělat popeláře. No asi nejsem ten správnej manažer do suprmarketu. 50% ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Malé, divné, vtipné, sympatické, netypické, originální, John C. Reilly, benjo, motivační kazeta, loď v láhvi, přiměřená délka. Promotion mě obrovsky překvapilo, protože jsem v něm našel přesně ten "divný" druh humoru, který mi ohromně sedne. Absurdita, Napoleon Dynamite, trošku Wes Anderson... Uvidíme, co se ze Steve Conrada vyklube. Nikomu nedoporučuju, Promotion si nechám pro sebe. 80% Weard. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příjemné noční překvapení a příjemnej letní film.... Těch 56% přičítám bohužel špatně zvolenému žánru a hlavně fanouškům S.W.Scotta, kteří si jednoduše chtěli jen stáhnout další ztřeštěnou komedii ( 85 minut nudy; Seanne vrat se k Stiflerovi! ). Ti museli být přirozeně zklamaní, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa - s dovolením jsem si vypůjčil Queendomův přesný příměr. J.C. Reilly pak jako vždy vynikající. A nejen proto, že se objeví i tady, mi tenhle snímek připoměl Hodnou holku s Jennifer Anistonovou, kde se pro změnu s umírněným civilním výkonem ukáže ona. Takhle nějak si představuji Americké nezávislé léto, kam by tenhle tragikomický příběh sednul jako prdel na nočník. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama