Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé! Od dvojice Seann William Scott a John C. Reilly v hlavných úlohách som očakával super komédiu o rivalite medzi kolegami bojujúcimi o povýšenie. No vlastne príbeh o rivalite to bol, no namiesto vzájomných podrazov a doťahovania sa kto je lepší, to bol... ani neviem ako to nazvať - proste len nuda. Obaja herci dokážu podať skvelé výkony v rôznych komédiach, no v tomto prípade to bol veľký prepadák a zábavný príbeh sa veru nekonal ani náhodou. Skôr mi to prišlo, že obaja cítili akúsi vzájomnú ľútosť nad tým druhým. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Před dvěma dny jsem tuto komedii viděl a jediná scéna, která mi zůstala trochu hlouběji v hlavě, je ta s pytlíkama na hlavách. Ostatní se rozplynulo v čiré nic nebo v jakejsi takovej šum lechtající mě na mym laloku (mozkovym, ne tím pod bradou, chch). Oba dva hlavní mrviči jsou v podstatě jinak celkem dobří komedianti, ale tyhle role fakt moc komické e-e nebyly a když se snažili být, tak zůstalo jenom u té snahy... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to výborná a vtipná komédia pre prázdninové večery, ktorá sa zaobíde bez priblblých naháňačiek a vulgarizmov. Dobre zvolená hlavná dvojica hrdinov a konkurentov o miesto managera predajne. Obaja sú príliš slušní, než aby sa vzájomne podrážali, ale aj práve napriek tomu sa nájdu v ich rokovaní rôzne naschvály. Film je určený skôr pre náročnejších divákov.. Slušná komédia, Seann William Scott tu hrá napodiv, pre neho netypickú rolu, pokojného, ​​spoľahlivého, rodinného chlapíka, ktorý je vo svojej práci dobrý a tak počíta s povýšením, než sa však objaví veľmi zdatná konkurencia. Musím povedať, že nejakých podlosti je tu ako šafranu a aj tie sú skvelé - autor bol schopný dodať súboji poradne grády a nenávisť. Hlavný hrdina je určite naivný blbeček. Kto čaká tvrdý, zákerný boj, okorenený humorom - bude nadšený. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Malé, divné, vtipné, sympatické, netypické, originální, John C. Reilly, benjo, motivační kazeta, loď v láhvi, přiměřená délka. Promotion mě obrovsky překvapilo, protože jsem v něm našel přesně ten "divný" druh humoru, který mi ohromně sedne. Absurdita, Napoleon Dynamite, trošku Wes Anderson... Uvidíme, co se ze Steve Conrada vyklube. Nikomu nedoporučuju, Promotion si nechám pro sebe. 80% Weard. ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, jak dokáže českej dabing zkazit film. Jinak je to ale rozhodně nadprůměrná, příjemná komedie, plná fakt vtipnejch momentů a originálních nápadů. John C. Reilly opět exceluje a aspiruje tak na vážnýho kandidáta do mý topky herců. Oproti tomu Scott překvapil, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno