Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Popisek lže, komedie to je tak z 23%, ani jako drama se to nedá označit, kategorie "od všeho trochu" tomu sedí, moji pozornost dokázal udržet celou dobu, ale objektivně, neskutečně promarněný potenciál, s takovým obsazením se mohla rozehrát úplně jiná hra, námět nebyl nejhorší, film se utápí v unylosti, s neschopností zvýšit tempo, Scott hraje snad na půl plynu a zachraňuje to aspoň Reilly a jeho "black apples" alias "blapples", mělo to vypadat úplně jinak, podle mě to někdo pěkně pohnojil, protože vize určitě byla jiná, ne jenom natočit "hodný" film s pár vtipy, promarněná šance. Aspoň se to vyhnulo patosu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neumím zasunout pod správným úhlem hlavu do řiti nadřízeného, ve šplhání po zádech kolegů patřím k těm nejpomalejším a post ředitele zeměkoule je jediným managerským postem, o kterém jsem ochoten pouvažovat. Asi proto není téma boje o post vedoucího sámošky pro mne žádnou výhrou, ale v podání dvou mých oblíbených komiků jsem se těšil na první ligu zábavných podrazů. Jenže jediným skutečně vtipným místem byla Wehlnerova vzpomínka na motorkářský gang a ten zbytek je míněn mnohem vážněji, než na co jsem se naivně dopředu naladil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to výborná a vtipná komédia pre prázdninové večery, ktorá sa zaobíde bez priblblých naháňačiek a vulgarizmov. Dobre zvolená hlavná dvojica hrdinov a konkurentov o miesto managera predajne. Obaja sú príliš slušní, než aby sa vzájomne podrážali, ale aj práve napriek tomu sa nájdu v ich rokovaní rôzne naschvály. Film je určený skôr pre náročnejších divákov.. Slušná komédia, Seann William Scott tu hrá napodiv, pre neho netypickú rolu, pokojného, ​​spoľahlivého, rodinného chlapíka, ktorý je vo svojej práci dobrý a tak počíta s povýšením, než sa však objaví veľmi zdatná konkurencia. Musím povedať, že nejakých podlosti je tu ako šafranu a aj tie sú skvelé - autor bol schopný dodať súboji poradne grády a nenávisť. Hlavný hrdina je určite naivný blbeček. Kto čaká tvrdý, zákerný boj, okorenený humorom - bude nadšený. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Od filmu se Scottem bych tohle fakt necekal. Tohle je totiz naprosto prijemnej civilni film, kterej se zdarne vyhejba nekolika klise. Ale zase to neni zadna velka sranda. Nejvetsi plus sou dve hlavni postavy v podani Scotta a Reillyho, sice to a fakt, ze pribeh je o dvou konkurentech, co chtej ziskat misto manazera, primo vybizi k brutalni komedii plny naschvalu, ale tady je vse jinak. A ani to neni, ze by jeden byl za dementa a druhej za machra a nasledovalo dojemny finale. Tohle jsou proste dva normalni typci, kazdej resi svy problemy, obcas se jednomu neco povede, jindy neco zkazi a druhej je na tom zrovna tak. Takze film tak prijemne odsejpa, aniz by cloveka necim nastval, ale zase ani nijak zvlast nepobavi, takze jen lepsi 3*. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama