Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla okleštěná jednička, trojka je okleštěná dvojka, zajímalo by mě, co mě čeká ve čtvrtém díle. Splněný sen je přesně na to stejný brdo, jako předchozí díly, jen tady se role obrátily a za tu tvrdou je hokejistka, která je tak o 500% méně krásná než Christy Romano (za vyzrazení jejího smutného osudu bych vraždil, ve dvojce jsem jim to přál celkem). Méně bruslení, méně snesitelné romantiky, více prkenných nesympatických herců. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rýžuj, dokud to jde…já to říkám furt. V tomto případě jde o další podprůměrný díl – stejně jako tomu bylo v případě dvojky. Akorát tu máme tentokrát změnu v podobě toho, že tu je krasobruslař, ke kterému přijde nová partnerka (ta jediná byla dost solidní). Každopádně ten příběh jen kopíruje své předchůdce – objeví se tu sice pár odlišností, ale jinak je to všechno stejně na jedno brdo… ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která mě vůbec nebrala jsem byl spokojen. Musel jsem samozřejmě přimhouřit oči a vzít to jako video film pokračující v příběhu dvacet let starý legendy. Spojitost je tu minimální, ale aspoň, že se ve filmu objeví "dcera" původní dvojice. Herci oproti dvojce příjemní a já nevidím důvod dát menší hodnocení. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nesnáším tyhle americké polotovary. Kdy se naprosto kašle na kvalitu. Hlavní je akorát to, zda film vydělá či ne a ať je to sebevětší kravina, tak se připravují pokračování. V nich jsou pak horší herci, scénář i vše ostatní a stejně si to ksakru na sebe vydělá. Jednu hvězdičku dávám za občasné pěkné záběry z krasobruslení. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama