Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc? Jak se to mohlo stat? Tohle je naprosta mega sracka. Nejenom, ze film neni parodii na katastroficky filmy, popravde ani nevim, ze by tu nejakej byl sparodovanej, ale film ani nema pribeh, ostatne asi nemel ani scenar a nejspis ani reziser se nedostavoval moc na nataceni. Jeste stesti, ze tu je aspon neco jako hlavni hrdinove. Film je naprosto silenej slepenec vsech moznejch scen z asi tak stovky filmu poslednich let, pricemz sceny na sebe nenavazujou, vetsinou jsou ultra trapny a ty potencionalne zabavny (tj. se zajimavou parodovanou postavou), jsou zabity nejakou strasnou picovinou, napr. Hulk, Iron Man a Hellboy. Takze sem se zasmal mozna tak trikrat. No a co se tyce samotnejch hercu, to je taky otresny, kazdej nejen, ze hraje vic postav, ale ono o hrani tu vubec nemuze bejt rec. Jedina za zminku stoji Kim Kardashian a to jen proto, ze je sexy. No a co se tyce triku, tak ty jsou taky vetsinou dost hrozny. Od odpadu to tak zachranujou jen 3 veci, docela vtipne sparodovanej Beowulf, ze jsem se skoro vubec nenudil a celkem pohodovy pisnicky, obzvlast zaverecna pichaci (ktery ale ublizuje zbytecna delka). ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád stupidní humor, ujetý humor, nechutný humor, černý humor, debilní humor, humor, který si najde jen omezenou skupinku vyznavačů, brutální humor.... Nic z toho ale Disaster Movie neobsahuje, naopak, je až na pár (možná pár doslovně) ojedinělých výjimek, přeplněnej TRAPNÝM humorem. A ten já rád nemám. Tohle je prostě hnus, kterej by mohl soutěžit o titul největší píčoviny např. se Závadou Blair Witch. Jediný, co mě alespoň trošičku bavilo, byla sfetlá princezna z kanálu, kvůli ní bych byl možná ochoten přemýšlet o jedné hvězdičce. Reklamní heslo hlásá, že je to od tvůrců Scarie Movie, měli tam dodat že až od tvůrců třetího a čtvrtého dílu, bratři Wayansové by takovouhle sračku nikdy nenatočili. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama