Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Parodie v dnešní době klesly skutečně hluboko. Na druhou stranu ovšem ve výběru dvojníků pokročily podezřele daleko. To ale nic nemění na tom, že je tenhle film pln fekálního humoru a skutečné parodie je tam jak šafránu, dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky. (a pro aspoň minimální přehled musíte mít viděno skutečně dost filmů) Za zmínku stojí tak maximálně Beowulf, Juno a Princezna. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Teenagerská paródia na mnohé známe, komerčne úspešné kino hity. Postrehol som tam parafrázy scén, či zapojenie niektorých postáv z filmov Noc v múzeu, High School Musical, Deň potom, Kung-fu panda, Indiana Jones, Let´s Dance, Beowulf, Iron Man, Batman, Hulk, Chipmunkovia, Hanna Montana, Hellboy, X-Men, Hancock a zopár ďaľších. Ako som očakával bolo to plné grgania, výkalov, močenia, vulgárnych slov, nechutných sexuálnych narážok a podobných primitivít. Pri tomto titule som však bol na to pripravený. Dopozeral som to až do konca, kde ma čakala príjemná bodka za touto slaboduchou paródiou v podobe podarenej, vyfuckovanej piesne. http://www.youtube.com/watch?v=eWyNqiBLTBs * ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě něco zcela jiného ------ jde o to, že se odpálí polehčující okolnost. A neviděl jsem to sám, tzn. že jsem neměl vůli se nad těmi "hovadinami" rozčilovat. Tak to by vysvětlovalo, proč já se bavil pážecky, zatímco ostatní evidentně trpěli jak tuři ... a nemám v plánu zjišťovat, jestli by pro mě ten film měl nějakou hodnotu i teď, za střízliva. V tu chvíli jsem se zplna hrdla smál, takže 85%. ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych z celého tohohle filmu s velice propracovaným dějem a úžasnými hereckými výkony viděl jen závěrečnou píseň asi by mi to stačilo na tři životy. A to jsem to dokoukal, ta představa kolik životů už to nemusím vidět mě až děsí. Takže s klidným srdcem můžu říct, že je to snad ta nejotravnější a nejhloupější ptákovina, co jsem kdy viděl, a že už jsem viděl hodně špatných filmů. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já jsem se popravdě docela pobavila. Sice fekální a sexový humor mi místy přišel až dost trapný a nektěré scény byly až tak přehnané, že byly spíš ubohé, než vtipné, ale některé gagy a nápady mě skutečně rozesmály. Prostě když se při katastrofě začnou nesmyslně objevovat hrdinové, na které spadne kráva, těhotná Juno a princezna feťačka nebo muzikál ze střední mě skutečně pobavily. Absurdní nelogické scény nedávající smysl mě prostě po těch všech Bergmanech, Pasolinech a tarkovských pobaví. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama