Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

predators 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl ještě tak špatný, dokonce jako blesk z čistého nebe přišla naprosto úžasná scéna v kadeřnictví! Kdo viděl, ví, o čem mluvím. :-) Od té chvíle celému představení dochází dech, začne se opakovat a zvrhne se až k trapným vulgarismům a nechutnostem...pro některé. Jinak ale všemu vládne sympatická Kate Hudson a jak to tak bývá, dojde i na sladkou tečku... 40% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nj, jedna z těch romantických komedií, kde postava, který byste chtěli fandit, kompletně ustoupí postupně napravovanýmu chlípníkovi, kterej se prej nakonec napraví jen navoko, no a ... ne, sakra, on s ní nakonec fakt bude! Doprdele, wow! Pro jakous takous chemii se musí na smětiště plný nadávek; a uplně stejnym stylem se pak dělá "pointa" - sračka. Pár solidních hlášek, pár slušných sekvencí - zbytek kravinální hovadina, včetně gumový držky Kate. (A jo, vulgární sem právě proto, abych "ladil" s tónem filmu). ()

Reklama

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád ty rádobyusměvný kecy o sexu a v tomto filmu jich bylo nemálo. Dějově na nic, ale určitě to nemá na scénář, který byl tak špatný, že to jsem dlouho neviděl. Sice tam pár vtípků, které za něco stály bylo, ale to nestačí. Biggs se mi tady vůbec nelíbil, Hudsonka také ne, ale ani jeden nepřekonal Baldwina. Dát na takovou roli, tohohle herce, to je snad hřích. Ty jeho kecy byly nesnesitelný. Trochu to zlepšil Dane Cook svým charisma, ale i tak je to odpad. 10% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ač je romantika klišovitá jak jen to jde. Komediální část a vůbec celý film se snaží hóóóóódně odlišovat a hlavně nesmrdět PG na dálku. Vulgarismy ale nefungují jako například u Smithe a i když jsou Cook a Biggs pro mě normálně sympaťáci, tak jim vůbec přez pysky nelezou. Alec Baldwin je však jiná kategorie, od 30 Rock se v takovýchto bizarních rolích našel. 50 % ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně skvělý Dane Cook jako megaborec Tank, kterého je ale ve filmu až moc a sympatická Kate Hudson. Na straně druhé naprosto příšerný scénář plný nelogismů a v závěrečné třetině naprosto idiotské jednání obou hlavních postav. Velká škoda promarněné příležitosti, jelikož se rozhodně nejedná o typickou romantickou komedii. 50% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Zadek, který popadne Dane Cook, ve skutečnosti nepatří Kate Hudson. (HellFire)

Reklama

Reklama