Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Terva 

všechny recenze uživatele

25.5.1961 John Fitzgerald Kennedy pronesl tuto památnou řeč : Jsem přesvědčený, že by Spojené státy měli napnout všechny síly, aby do konce tohoto desetiletí dopravily člověka na Měsíc a bezpečně zpět na Zem. A co hlavní hrdinové tohoto příběhu ? Jsme mouchy bzučíme, jíme a otravujeme lidi, co víc si od života přát ? Tak se pojďte ponořit do příběhu much, které chtějí dokázat více. Americká moucha chce prožít svůj Americký sen. Je to sen tří " bzučáků " o cestě na Měsíc. Průměrný kreslený film, který nezaujme ani svou 3D technologií, snad je záběry z Vesmíru a na Měsíci za něco stojí. Nejlepší na příběhu byl " tanec much ve stavu beztíže ". Na konci filmu promluví Colonel Buzz Aldrin, pilot Lunárního modulu Apolla 11...zkutečný, ne ten kreslený. Hudbu dělal Ramin Djawadi a bylo tam spousta hluchých míst. 24. července 1969 v 16 : 52 byla mise na Měsíc z lidskou i muší posádkou úspěšně zakončena. ...je to malý krůček pro lidstvo, ale velký skok pro režiséra Bena Stassena. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to malý krůček pro člověka, ale velký pro mouchu….. Tak na tohle jsem měl jít do IMAXu a ne do obyčejného kina s papíráky. Myslím brýle – samozřejmě. Mladýho bolely oči, já byl rozladěn barvami i celkovou 3D atmosférou, která byla oproti IMAXu hrůzná. Ale k filmu: čím menší dítě, tím větší zábava. A dospělý ať jdou třeba na pivo. Co uvidíme (možná) příště? Dobývání vesmíru pokračuje: Columbia – mise STS 107. Sedm astronautů a 5 mušáků. Čím větší dítě, tím větší zábava! ()

Reklama

Koochy 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka pro děti. Příběh slabý, dialogy někdy až příliš jednoduché a dětské (ne-li mušské :-D ). Chyběl mi inteligentní humor (nebo jakýkoliv humor). Velice kladně na mě působily pasáže z pohledu mouchy, kdy jsme mohli prolítat různými krajinami jak na horské dráze. Bez sledování filmu v 3D by to byla prostě nuda. Takhle ode mě film obdržel alespoň 2* :) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Správný příklad toho, jak by se neměl dělat animovaný film. Téměř nekoukatelná, bez aspoň jednoho pořádného filmu a s ne moc kvalitní animací nuda, u které bude zívat každý starší 10 let. Příběhově to je o ničem a celý film se skládá z toho, že mouchy někam letí nebo někam padají. To by nebylo tak špatně, kdyby u toho byl občas nějaký vtip a to bohužel není. Uznávám, že ve 3D to možná má svoje kouzlo, protože je zde hodně dlouhých záběrů natočených právě jenom pro tento účel, díky té špatné animaci to ale musí selhávat i tak. Ve 2D každopádně naprosto zbytečný. ()

david666 

všechny recenze uživatele

V IMAXu byl tento film opět zažitek, takže mu odpustím závěr, kdy už jsem z těch keců byl přeslazen. Přitom cca tři čtvrtě filmu se dá zvládnout - jakmile se však na scéně objeví ruské mouchy a začnou se řešit problémy jak v období studené války, je toho už na mě moc. Takovou propagandu si mohli tvůrci odpustit. Každopádně však létající scény v 3D nemají chybu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama