Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašně cool film, kde se spojuje západní s východním. Bojová umění jsou zde prezentována celkem dobře, ale ani tak se nejedná o něco výjimečného. Scott Adkins je celkem frajer, ale podle mě se spíš hodí na američtější boje. Nemluvě pak o tom, že příběh a jeho záporáci jsou strašně klišovití. Sem tam se až bolí dívat na to, co se zde předvádí. Ninju si určitě představuji jinak a ten název se k tomu moc nehodí. Ano, ten ninja zde nějaká je, ale ty jejich triky... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine prostě tyhle dvd béčka točit umí. Obzvláště, když mu cestu rozkopává výborný Scott Adkins. Příběh je sice dementní, ale to byly naše milované akčňáky taky a nevadilo nám to. Florentinovi s Adkinsem jde hlavně o servírování výborné akce a to se opět daří na jedničku. Akci maj prostě oba zmáklou dokonale a Florentine asi vymačkal dvd rozpočet na maximum. Jen škoda trošku kolísavého tempa a celkem nevýraznýho záporáka. I tak je ale béčková duše celkem spokojena. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Este na zaciatku 90. rokov by sa dalo uvazovat o priemere, ale v roku 2009? Florentine evidentne zaspal dobu, akcne sceny su samoucelne. Pribeh o pomste je slaby, Adkins je sice herec - picus, ale bojovnik masakrozne dobry a sa vie bit, ale cele je to podpriemerne, a nema to ani poriadnu reziu. 0 % ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

S imfom sme sa zhodli na tom, ze celkovo ide "remake" Americkeho ninju pre dnesnu teen generaciu. Je to, ako keby Vam znamy pribeh Vasej mladosti rozpraval Vas potomok. Podstatu by vystihol, ale v detailoch by dodal to, co je podstatne/priznacne/signifikantne pre jeho generaciu. A na zaver by pravdepodobne s uksrnom pomrkol na Vas s poznamkou v ociach "za Vasich cias to mohlo fungovat, dnes je uz ina doba...". A vlastne by mal aj pravdu. Ovsem reziserom je tu nastastie Florentine, ktory zatial ako jediny dokazal Adkinsove telo a zrucnosti naplno predat (a takmer nic na tom nemeni fakt, ze herecky je Adkins minimalne rovnako prkenny ako Dudikoff). Ninja nie je toho vynimkou - da spomenut na vyborne bojove sekvencie z Undisputed II., navrsuje tesenie na Undisputed III. a potvrdzuje to, ze Border Patrol s JCVD dokatovali naozaj zasahy producenta. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Scott je fešák (když nemá vousy) a jeho skill je úchvatný. Nicméně pohled na jeho supervypracované tělo (až moc) v kombinaci s jeho pohledem jehňátka (nesnáším, když nabušený chlapi hrajou utrápený chudinky) není až tak lákavé. A co prostě neodpustím, je absence jakékoli logiky. Už od prvních minut se postavy chovají jak retardi, jenom aby zápletka mohla fungovat. Nefunguje a navíc do ted nepochopím, proč záporák zaútočil během předvaděčky ostrými, aby se dal dementně vyhodit ze školy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama