Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nevydrží to - na pódiu musí kouřit, jíst, pít. Sice se míň cuchá, ale zato častěji ztrácí nit. A zase všechno, i ty zdánlivě dobré věci, představuje vždy především z té temné stránky. Ale, bože, já ten jeho svéraznej pesimismus TÁK ZBOŽŇUJU! I tu nevyzpytatelnost, s kterou láme jedno tabu za druhým. Obzvlášť to jeho "And then the cage comes down!" zvolané zrovna když už to vypadá, že aspoň na půl minutu doopravdy zvážněl. Ale u něj to skutečně není potřeba, on ta životní moudra pronese i s burácivým smíchem publika v pozadí. ()

danoo 

všechny recenze uživatele

I think, L i k e, T o t a l l y is even more stylish than M o n s t e r and this is Moran´s c o n t r i b u t i o n . t o . p s y c h o a n a l y s :_________ „Tahle agresivita je fakt běsná... A potkáte ji všude... Jako možná si myslíte, že jste naštvaní na toho nemožného řidiče. Ale pravděpodobně to bude něčím jiným...Něčím z vaší minulosti... Možná jste podvědomě naštvaní na svoji matku. A tak ve svých 45 letech skončíte uprostřed ulice a zběsile ječíte...Takové chování musí mít nějaký důvod. [...] Možná si vzpomínáte na své dětství: Sedíte sami v kuchyni, soumrak přechází v sametovou noc, z dáli se ozývá křik dalšího dítěte a vy jste sami, protože právě nadchází zvláštní čas, kdy dostanete puding celý jen pro sebe. Ve dveřích se objeví vaše matka v šatech z padesátých let a voní po magnoliích a sušenkách... Postaví před vás puding a vy si přitáhnete židli a pak se objeví takový ten staromódně vypadající nanukáč... Takový, co se musí nakrájet nožem na chleba dřív než se rozpustí do oceánu sladkosti... Vy rozrušeně zvednete svou malou vidličku, zaboříte a vytahujete ten první kousek... A pak, a pak sklapne past! Past plná japonských pavouků-bojovníků... A ona si zapálí sirku o své předloktí a vyhodí vás do předsíně, abyste tam tančili pro peníze. A s tím se nikdy nevyrovnáte...To prostě není možné..." ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Morana miluji hlavně skrz Black Books. Díky doporučení jedné uživatelky sdílející mou lásku jsem se dostal k Monsteru a Like, Totally... Like, Totally je bezesporu slabší než Monster. Čím víc se smálo publikum v Londýně, tím méně jsem se bavil já. Moran často řešil blbosti a neřešil je nijak závratně zábavně. Chuť jsem si spravil na Monsteru. Ten je absurdnější, Dylan mi přijde "bernardovější" a tím i mnohem vtipnější. Člověk se až diví, jak malý je rozdíl v hodnocení těchto dvou představení... 60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, prosím přivítejte na jevišti - Dylana Morana. Tentokráte je jeho vystoupení realizováno v Londýně. V městě všeho vyznání, městě všech ras, kam jezdí turisté celého světa......zvracet do hospod. Jak je tak u Morana běžné, probere všechny babské řeči - od venkovanů (říká jim burani), přes městské nudné Američany a nezapomene i na Britskou politickou scénu. CITÁT - TY, ty a ty, jděte do prdele!!!! My si dáme čaj............... V té americké sféře neopomene ani Arnolda Schwarzeneggera jako guvernéra Kalifornie. CITÁT - Jak se to mohlo stát?.......... Mluví i o celkem běžném celosvětovém jevu jak Evropském tak Americkém a tím je čím dál tím větší agresivita lidí za volantem - nakonec Moran přiznává, že neumí řídit a že vlastně vůbec řidičák nemá. A jen tak bokem přizná, že neumí ani plavat a bojí se, že by, kdyby měl řidičák, mohl spadnout s autem do jezera - to je noční můra Dylana Morana. CITÁT - Jsem pak kompletně v prdeli........... Politika, náboženství, rodina, děti, hospoda a kecy - to vše a možná ještě víc v pořadu Lika a Totaly. CITÁT - Teď půjdu pryč, ale VRÁTÍM SE.......... Divák (posluchač) zde najde (uslyší) velké množství tvrdé reality, racionální pravdy a kruté upřímnosti. Užil jsem si to. ()

zipexx 

všechny recenze uživatele

Vynikající bavič a obratný řečník Dylan Moran ve své další ONE-MAN-SHOW opět potvrzuje, že je v tomhle oboru nejlepší !!! Jeho předchozí kousek Monster byl opravdu o malinko vtipnejší, ale i tak je Like, Totally hodinovým záchvatem smíchů, proložený ironickým pohledem na svět...pohledem velkého komika. ()

Zajímavosti (2)

  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)
  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)

Reklama

Reklama