Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Po dnešním dni jsem potřebovala pecku, něco, co mi vymaže HDD a zároveň nakopne do dalších dní. A doktor Horrible byl přesně taková pecka, kde fandíte "zloduchovi", držíte mu pěsti, aby si naklonil srdce své vyvolené a aby byl přijat do Zlé ligy zlých... Jo, je tam dvakrát slovo zlý, pokud nechápete, pusťte si to, obrázek si uděláte okamžitě. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Wow, nečekala jsem, že by někdo do 40 minut dokázal vtěstnat tolik emocí a nápadů. Whedon na tak malém poli vytvořil unikátní svět, který by unesl delší stopáž. Neil Patrick Harris tu představuje roztomilé komiksové "zlo", kterému musíte fandit, jeho dívka snů zase naivní "dobro" a spolu vytvářejí krásný kontrast a přitom se vlastně doplňují. A pak tu máme narcise Captaina Hammera, kterému Nathan Fillion dodává správnou dávku charismatu i slizkosti. A hlavně se tu zpívá ve stylu starých muzikálů a zvlášť z Harrisova podání tryskají emoce. V závěru jsem čekala spíš rozjuchaný happy end, ale osudová tragédie a zrod superpadoucha taky nejsou špatné. Prosím, prosím, ať vznikne pokračování. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Whedon je skrátka majster. Jeho seriály sršia nápadmy. Sú vtipné , svieže, a originálne. Neil Patrick Harris ako zloduch Horrible je neprekonateľný a kapitán Hammer v podaní neskutočne pôsobivého chlapíka Nathana Filliona mu skvelo sekunduje. Fillion si zahral vo Whedonovej serenity a firefly. Hudba neskutočne obohacuje príbeh a je vtipní a chytľavá a celkovo je to nakrútené veľmi vtipne a koniec trocha smutný- Horrible sa konečne stane zlým. Rozhodne kvalita. Takto nejak si predstavujem súboj Dantora- X a DOc. Logaritma. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatický projekt. Co jiného taky čekat od Whedona? Hold když herci hrají pro radost a né pro peníze, je to znát. Neil zase jednou potvrdil svůj všestranný talent, Fillionův anti-klaďas je vysloveně geniální (the hammer is my penis) a Day je roztomilá a to je hlavní :) Některé songy a scény jsou opravdu výborné a nebýt slabší 3. části, jdu na plné hodnocení. Soundtrack si ho určitě zaslouží. EDIT: Zvyšuju :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)

Reklama

Reklama