Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Génius Joss Whedon spojil talent a hlas (!) Neila Patricka Harrise se skvělým vzhledem a schopností mít nadhled nad čímkoliv Nathana Filliona. Výsledek? Absurdně strašlivě boží! Všechno má své meze, i zpěv kovbojů v pozadí místo nudného čtení dopisu, ale proč neochutnat pocit jít po těchto hranicích vkusu a nevkusu/ vtipnosti a trapnosti? Doctor Horrible's Sing-ALone Blog je perfektní ukázkou, jak lze za málo peněz, s dobrým nápadem a výbornými herci udělat cokoliv. V poslední době se nejpřehrávanějším albem stal právě soundtrack z tohoto "experimentu" kdo nevěří v sílu a dokonalost písniček ... toho neznám:)). PS: The hammer is my... :) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

Reklama

Ender66 

všechny recenze uživatele

Ovládnuť svet to nie je med, ani nič iné lízať. Vedel to Ceasar a predsa mu bolo marcové stretnutie senátu osudné, vedel to Šaňo a predsa ho smrť dobehla skôr ako stihol zbudovať 198 Alexandriu. A zistí to aj doktor Horrible. Tým viac, že okrem tradičných opletačiek so superhrdinom, ktorý mu prekazí každý dokonalý plán a popri snahe vstúpiť do profesijnej komory združujúcich všetky najväčšie evil-mindy musí riešiť aj veci lásky. A ako všetci vieme tie sa človeku plnia do bodky iba vo filmoch. V realite je to však vždy trochu inak ako človek plánuje:). ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris exceluje na trochu jiný frontě než v HIMYM (nicméně, pořád je to dost hustej frajer) a k tomu mu zdárně sekunduje Nathan Fillion (aka kapitan Malcolm Reynolds z Firefly). Skvělý, fenomenální a úžasný soundtrack!! Zvedám kvůli němu hodnocení, protože když mě něco přes měsíc dokáže pořád dokola dostávat do pohody, tak to není jen tak... No, a Felicia Day je fakt krásná a má skvělej hlas, jako všichni protagonisti... ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Ač vznikla během stávky scénáristů, tak o téhle věcičce jsem se dozvěděl relativně pozdě. Že Neil Patrick Harris je skvělej komik vím dávno, že je i muzikálový zpěvák vím kratší dobu (zpívá například ve Sweeney Toddu) - zpívat jsem ho slyšel už v HIMYM, ale až ted jsem ho viděl uplatnit se v obou svých rolích. Docela jsem i kvitoval přítomnost Simona Helberga (Howard z Big bang theory), tak se mi propojily mé dva oblíbené seriály v jeden. A co je ještě lepší? Ty písně byly docela dobré a dost chytlavé! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Pozostáva z troch približne 14 minútových epizód. (Mihail123)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)
  • Doupě zla Dr. Horribla není kulisa. Ve skutečnosti je to opravdový dům, který byl předělán tak, aby vypadal jako laboratoř šíleného vědce. Různé lahve a hadičky, které jsou k vidění v pozadí, jsou ve skutečnosti dávkovače alkoholu ve speciálním baru, který byl postaven pro seriál. Dokonce obrovská židle, na které Dr. Horrible sedí, je ve skutečnosti součastí obývacího pokoje majitele domu. (HappySmile)

Reklama

Reklama