Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze tohle neni pouze pilot k serialu, na to by se to presne hodilo, mame tady zrod zaporaka a bohuzel to v nejlepsim skonci. Ale jinak tomu nemam co vytknout, superzabavnejch 40 minut s jednoduchym, ale prijemnym dejem o zaporakovi zamilovanym do pipiny z pradelny a jeho protivnikovy, kterej neni zase uplne stoprocentni kladas, ale spis takovej hajzlik, navic vyvoj pribehu ke konci vcelku prekvapi, do toho naprosto paradni pisnicky, frajer Harris v hlavni roli a jeho poskok pan Vlhky v podani Simona "Howarda" Helberga. Jasnejch 5*. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Ač vznikla během stávky scénáristů, tak o téhle věcičce jsem se dozvěděl relativně pozdě. Že Neil Patrick Harris je skvělej komik vím dávno, že je i muzikálový zpěvák vím kratší dobu (zpívá například ve Sweeney Toddu) - zpívat jsem ho slyšel už v HIMYM, ale až ted jsem ho viděl uplatnit se v obou svých rolích. Docela jsem i kvitoval přítomnost Simona Helberga (Howard z Big bang theory), tak se mi propojily mé dva oblíbené seriály v jeden. A co je ještě lepší? Ty písně byly docela dobré a dost chytlavé! ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Wow, nečekala jsem, že by někdo do 40 minut dokázal vtěstnat tolik emocí a nápadů. Whedon na tak malém poli vytvořil unikátní svět, který by unesl delší stopáž. Neil Patrick Harris tu představuje roztomilé komiksové "zlo", kterému musíte fandit, jeho dívka snů zase naivní "dobro" a spolu vytvářejí krásný kontrast a přitom se vlastně doplňují. A pak tu máme narcise Captaina Hammera, kterému Nathan Fillion dodává správnou dávku charismatu i slizkosti. A hlavně se tu zpívá ve stylu starých muzikálů a zvlášť z Harrisova podání tryskají emoce. V závěru jsem čekala spíš rozjuchaný happy end, ale osudová tragédie a zrod superpadoucha taky nejsou špatné. Prosím, prosím, ať vznikne pokračování. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to ještě předtím, než jsem poznal Harrise (How I Met ...), Helberga (Big Bang Theory) a Felicii Day, takže můžu s klidným svědomím prohlásit, že se tento muzikálek brání i bez známých ksichtů. Nadhled, elegantní humor, a hlavně úžasně zpěvná hudební čísla - nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděl muzikál s takto krásně vystavěnými melodiemi. Nevím, zda mám volat po dalších dílech nebo neriskovat a raději si opečovávat tento nezkažený klenot. ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Ovládnuť svet to nie je med, ani nič iné lízať. Vedel to Ceasar a predsa mu bolo marcové stretnutie senátu osudné, vedel to Šaňo a predsa ho smrť dobehla skôr ako stihol zbudovať 198 Alexandriu. A zistí to aj doktor Horrible. Tým viac, že okrem tradičných opletačiek so superhrdinom, ktorý mu prekazí každý dokonalý plán a popri snahe vstúpiť do profesijnej komory združujúcich všetky najväčšie evil-mindy musí riešiť aj veci lásky. A ako všetci vieme tie sa človeku plnia do bodky iba vo filmoch. V realite je to však vždy trochu inak ako človek plánuje:). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Pozostáva z troch približne 14 minútových epizód. (Mihail123)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)

Reklama

Reklama