Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Muzikál? Ano! Film o superhrdinech? Ano! Film kde je nejzlejší postava kůň? Ano! Niel Patrick Harris znovu dokazuje, že kromě komediálního talentu umí také zpívat, poprvé nás o tom mohl přesvětšit v divadelní verzi Sweeny Todda, kde hrál mimojiné Tobbyho. Muzikál, který nadchne originalitou a humorem, který si střílí z komixových klišé, a ke konci působí jako drama...co více by si divák mohl přát? Jedině tak pokračování... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

For every day, there is a night, for every world is an underworld and for every hero, there is this guy - his name is Dr. Horrible. Krajší darček svojim fanúšikom Joss Whedon skutočne venovať nemohol. Nielenže tento na televízne pomery hviezdne obsadený internetový muzikál napísal a zrežíroval, ale i napriek tomu, že ho v podstate zafinancoval z vlastného vrecka, sa nebál umiestniť ho počas prvých dní zadarmo na oficiálnu webovú stránku. A je nutné dodať, že sa v tomto žánri orientuje ako ryba vo vode a inteligentne ladenými textami, chytľavými melódiami a vkusnou choreografiou dokáže pohladiť aj dušu diváka, ktorý s jeho tvorbou nikdy predtým neprišiel do styku. "Once more with feeling" je možno iba jeden ale aj "Doctor Horrible's Sing-Along Blog" svojim finále ukazuje, že nie je len chytľavou jednohubkou ale dielom s vlastnou hĺbkou. Len moment ked zaspieva Nathan Fillion nad ležiacim Neillom Patrickom Harrisom "Why" je proste awsome. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris a Nathan Fillion v bláznivém muzikálovém úletu Joss Whedona.? Oh yeah! Ono to totiž vážně funguje. Songy jsou až nebezpečně chytlavý, příběh je jeden velkej úlet a Harris je (zase) legendary. Hodně dobrá muzikálová jednohubka, které by klidně i slušel větší rozpočet a více dílů. Tohle byla totiž fakt sranda. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Oooo, jak velice pěkně zpííívali :-) Roztomilá jednohubkovitá záležitost vtipně linoucí laciným rozpočtem a roztomile připitomělým příběhem. Ačkoli nepatřím ke skalním fandům Neila Patricka Harrise, rád připustím, že tahle rolička mu ohromně sedla; co mě však na tomhle operetním dílku potěšilo nejvíce byly písně samotné - texty, vložené recitativy a samotné pěvecké výkony. Děkuji pěkně, rád doporučím dál... 70% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Génius Joss Whedon spojil talent a hlas (!) Neila Patricka Harrise se skvělým vzhledem a schopností mít nadhled nad čímkoliv Nathana Filliona. Výsledek? Absurdně strašlivě boží! Všechno má své meze, i zpěv kovbojů v pozadí místo nudného čtení dopisu, ale proč neochutnat pocit jít po těchto hranicích vkusu a nevkusu/ vtipnosti a trapnosti? Doctor Horrible's Sing-ALone Blog je perfektní ukázkou, jak lze za málo peněz, s dobrým nápadem a výbornými herci udělat cokoliv. V poslední době se nejpřehrávanějším albem stal právě soundtrack z tohoto "experimentu" kdo nevěří v sílu a dokonalost písniček ... toho neznám:)). PS: The hammer is my... :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Doupě zla Dr. Horribla není kulisa. Ve skutečnosti je to opravdový dům, který byl předělán tak, aby vypadal jako laboratoř šíleného vědce. Různé lahve a hadičky, které jsou k vidění v pozadí, jsou ve skutečnosti dávkovače alkoholu ve speciálním baru, který byl postaven pro seriál. Dokonce obrovská židle, na které Dr. Horrible sedí, je ve skutečnosti součastí obývacího pokoje majitele domu. (HappySmile)
  • Potom, co kapitán Hammer skočí na dodávku, kterou se Dr. Horrible pokouší unést, zničí přístroj Dr. Horribla, který dokáže vzdáleně ovládat tuto dodávku. Avšak pěst, kterou tento přístroj zničí, nepatří Nathanovi Fillionovi, ale režisérovi Jossovi Whedonovi. (HappySmile)
  • Pozostáva z troch približne 14 minútových epizód. (Mihail123)

Reklama

Reklama