Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený "seriál", ktorý má AŽ tri dvadsaťminútové diely. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi Barneyho, resp. Neila Patricka Harrisa z HIMYM. Ako sme sa mohli presvedčili už v niektorých častiach tam, spieva vskutku obstojne. Taká malá zlatá jednohubka, ktorá je okrem iného i dobrou paródiou hrdinských komixových adaptácií. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris a Nathan Fillion v bláznivém muzikálovém úletu Joss Whedona.? Oh yeah! Ono to totiž vážně funguje. Songy jsou až nebezpečně chytlavý, příběh je jeden velkej úlet a Harris je (zase) legendary. Hodně dobrá muzikálová jednohubka, které by klidně i slušel větší rozpočet a více dílů. Tohle byla totiž fakt sranda. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek, který je přiznaně laciný, jakoby si na vyprávění o komiksových hrdinech a padouších jen hrál. Neil Patrick Harris ani Nathan Fillion herecky neohromují, ale snad měli předepsáno hrát trochu koženě. KOUSEK DĚJE Konec je nečekaně smutný, až zoufalý. Zatímco obvykle sledujeme v podobných příbězích zrození hrdiny, tady tragické okolnosti zrodily padoucha. /31. 3. 15./ Nechávám svůj starý komentář na důkaz, jak jsem se pletla anebo na důkaz, jak jsem změnila názor. Není to poprvé a nejspíš ani ne naposledy. Měla jsem prostě chuť pustit si to znovu. A znovu. A ZNOVU. Nikdy bych si nemyslela, že tohle se mi někdy stane, ale stalo se, takže píšu: já prostě miluji Neila Patricka Harrise v téhle roli. Nikdy nikde se mi nelíbil, herecky ani jinak, ale tady je okouzlující. Nádherně zpívá, dojímá křehkou ztraceností a nerdovským vzdorem introvertního zamindrákovance. ____ Z toho filmíku čiší taková energie a radost všech zúčastněných, že nemůžu jinak, než přidat hodnocení na maximum. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som si v slovenskej verzii Dokyho zahrala bezdomovca aj člena ELE, dostal u mňa tento miniseriál nový rozmer :) A že ho mám fakt rada. Skvelá ústredná trojica, výborná hudba a texty (príprava prišla už v Buffy a Angel) a skvelé hlášky. - Zlý kôň, zlý kôň, zlý kôň je...wait for it....zlý. - ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

To prostě nejde.. Opět jdu proti většině. Vždycky jsem měla ráda Neila Patricka Harrise a říkala jsem jé tak s tímhle hodnocením bude radost přežít těch 40 minut a dokonce se možná i pobavím.. No nebýt toho zdárného konce(protože jsem čekala naprostý opak)tak si asi vystřelím mozek z hlavy. Kdybych si nedělala přestávky alespoň na deset minut tak by mi explodoval mozek...nejsem naprostý milovník muzikálů(a pokud se mi nějaký líbí musí to být genialita např.jako je Singin´ in the Rain). Bohužel mi tam nesedí vůbec žánr komedie - já se nezasmála ani jednou...třeba jsem opravdu moc náročná, ale noa co?? Já se chci bavit a ne litovat toho, že jsem si něco pustila.//Musím dodat, že je to velmi nepříjemné HSM pro starší generaci. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Doupě zla Dr. Horribla není kulisa. Ve skutečnosti je to opravdový dům, který byl předělán tak, aby vypadal jako laboratoř šíleného vědce. Různé lahve a hadičky, které jsou k vidění v pozadí, jsou ve skutečnosti dávkovače alkoholu ve speciálním baru, který byl postaven pro seriál. Dokonce obrovská židle, na které Dr. Horrible sedí, je ve skutečnosti součastí obývacího pokoje majitele domu. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)

Reklama

Reklama