Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrý horor s tísnivou atmosférou a několika momenty, které dokáží opravdu vyrazit dech. Zvláštní je, že když se točí nějaký horor s dětmi, tak to téměř pokaždé dopadne skvěle nebo aspoň hodně dobře. Tento film není výjimkou, fandové hororu si určitě přijdou na své. Začátek je opravdu povedený a hlavně první konfrontace mezi matkou a dětmi stojí opravdu za to a vy si jen říkáte: "Cože, fakt to udělala?". I když film není vůbec dlouhý, tak ke konci začne trochu nudit, protože děj je dost předvídatelný a scény za začínají opakovat. Rozuzlení je celkem úletové a závěrečné prozření je dost mimo mísu. Ale jako horor to určitě stojí za pozornost! 60% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Vražedné poporodní šílenství je natolik strašlivá věc, že vůbec nevadí, že vraždy malých dětí proběhnou všechny offscreen. Možná to nakonec hutné atmosféře i přidává, a dokonce jsem se přistihnul, že nejstaršímu synovi i docela fandím, což se mi normálně u dětských herců opravdu nestává. A dokonce i ten na CSFD kritizovaný konec mi přijde, že prožité hrůze nasazuje tu správnou korunu... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Matce po porodu jebne v palici a po odjezdu manžela na farmě vyvraždí všechny děti, slepice, prasata, krávy i farmáře od vedle. Nic víc, nic míň. Na jednu stranu fajn autentická podívaná, celková proměna matky v psychopatku a místy realistická atmoška, ale na druhou stranu je to strašné béčko s otravným televizním lookem, ve kterém není prostě nic navíc. A scény zabití děti jsem čekal více explicitní, krvavé a celkově jsem doufal ve větší jatka. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Žádná pecka tentokrát. Po odjezdu svého manžela rupne mamce v kouli a rozhodne se zabít svoje čtyři děti. Nic moc originálního, tvůrci očividně mají rádi Kubricka, a většina vražd proběhne offscreen. Překvapením bylo, že šílená žena sejme většinu svých dětí už v polovině a pozbytek filmu nahání svého nejstaršího syna a do toho, jen tak mimochodem, vykydlí půlku svojí farmy, takže milovníci psů, slepic a prasat mají smůlu. Jinak slušná podívaná, které sráží výsledný dojem závěrečný nelogický kopanec mezi nohy. ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý horor, který se s ničím moc nemazal. Pro mě neznámá Colleen Porch podává super "psycho" výkon, až jsem si chvíli myslel, že to je doopravdy. Dává dětičkám takovou čočku, až se divím, že se něco takového vůbec natočilo. Díkybohu za to, že moje máti, v mých mladých letech používala jen vařečku. :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)
  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama