Dan McMellenScénář:
Dan McMellenKamera:
Horacio MarquínezHudba:
Gaili SchoenHrají:
Brett Moses, Michael Parks, Ryan Hurst, Dominique Swain, Ron Canada, James Parks, Wes Brown, Lee Ann Womack, Rutherford Cravens, Rochelle LefflerVOD (1)
Jimmy Wayne Collins je v Memphisu v státě Tennessee a ocitá se v nouzové situaci. Je nucen vrátit se domů do borových lesů jihovýchodního Texasu a setkat se tváří v tvář se svým uvězněným bratrem, umírajícím otcem a démony, které za sebou zanechal. (Filmbox)
Fakt to bil životopis?A co na těch postavách bylo zvláštního,že to zfilmovali??? ()
Takový smutný životopisný film by to byl, kdyby to byl životopisný film. Hodně smutné drama o muzikantovi, kterého začínají požírat kostlivci uzavření ve skříni. A taky to, že je to nesympatický trouba co se chová jako blbec. Jediné, co Brett Moses zvládá, je tvářit se nasraně, možná proto to dělá hodně velkou část filmu. A on mu nikdo neřekl, že přitom vypadá hrozně směšně. NAštěstí zde jsou ještě další herci, kteří tu tího sympatičnosti a herectví vezmou na sebe - skvělý Michael Parks v roli otce, výtečná Lee Ann Womack, která svou roli dala tak parádně, že jsem byl přesvědčen, že už jsem ji v nějakém filmu viděl ale nakonec jsem zjistil, že ne. No a samozřejmě příejmně civilní výkon stále dobré Dominique Swain. ()
"Byl jsem na hodně špatnejch místech a viděl hodně špatnejch věcí.. Ale to ze mě ještě nedělá špatnýho člověka.." Brett Moses sice ukrutně vypadá jako dublér slavnějšího Josepha Gordona-Levitta, to ovšem jeho malému, leč hodně slušnému, bijáku o zaskříňovaných kostlivcích na kvalitách neubírá.. Texaský masakr Sophiiny volby.. ()