Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard, Ron, Jonathan a Tim jsou čtyři kamarádi ze studií, kteří mají zvyk se jednou za rok na několik dní sejít v pronajaté vile, pořádně si vyrazit z kopýtka a hlavně odpočinout od rok co rok prázdnějšího života, jehož mladistvým ideálům zůstali na míle daleko. Letos je jim už čtyřiačtyřicet, což v tomhle věku stačí jako důvod, proč to oslavit. Den za dnem splývá v jednom velkém drogově-alkoholovém opojení, když tu se přihodí něco, co razantně zasáhne jejich životy a změní je jednou provždy. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tohle je... prostě drsný. Šílená jízda do nejhlubšího a nejtemnějšího pekla mužské krize středního věku, touhách, očekávání, seberespektu a rocknrollu. Dámské publikum nemůže nikdy ocenit a pánské publikum si po tomhle zážitku bude chtít sednout do prázdné místnosti, zapálit si svoje poslední cígo, otevřít svoji poslední flašku whisky, poslouchat, přemýšlet a vzpomínat... http://www.youtube.com/watch?v=5494M9IcX9A ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

No safra. Taková malá filmová rapsodie. Deprese, přátelství, drogy, deprese. Režije prvotřídní. Kamera plus hudba mi zadělala na zvláštní náladu a silný dojem. A Thomas Jane konečně v něčem dobrém. Kéž by se dalo vyhnout té zločin větřící policistce. -"To forget this feeling is to fail. And if we forget..." ()

Reklama

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Asi před rokem jsem viděl trailer a docela dost mě zaujal. Čtveřice čtyřiačtyřícátníků, kamarádů, dospělých mužů, se jednou ročně sejdou ve vile u moře, v Bohem skoro zapomenutým místě, kde se týden ožírají a sjíždějí. Zní to jako idylka, jenže každý z mužů si s sebou nosí svoje démony z obyčejného života a alkohol a drogy, mimo to, že uvolňují napětí, vypouští i démony a pak se objeví TEN dopis, ve kterém složili přísahu. ____ Na jednu stranu stylové, rockn'roll soundtrack (Sex Pistols, Joy Division - zrovna dnes jsem je poslouchal, náladou se sem hodí), opilecká jízda (i Sasha Grey se přidala, u jiné herečky by byly kalhotky a obnaženej hrudník vítány, ale u Sashy? Úsměvné zklamání :) a filmová vlna o chlastání, která je tu od 'The Hangover'. ____ Solidně natočené, ale taky vnitřně vyprahlé, zmatené, zlomené a prázdné, jako zničené duše hlavních hrdinů, o kterých se postupně dozvídáme celou pravdu jejich životů. Týden, kdy mají vypnout a užívat si se mění v depresivní jízdu, výčitky, brek nad nesplněnými sny, chlad z hnusu života a hlavně chlad ze zapomenutí dávného slibu, který řekněme se rozjede ve stylu, který by mohl konec Hamleta závidět. Překvapivě drásavé, ostré a neberoucí si servítky. Cením si přístupu, neřeším nelogičnost a rozvleklost, i když prostříhat to o dvacet minutek by neuškodilo. Navíc se podobnými myšlenkami zabývám dennodenně i já, jak zpívají Joy Division "I got a spirit, but I'm loosing feeling." ____ 72% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pět kámošů po čtyřicítce se sejde každoročně na týdenní pařbu ve vile na pobřeží. Všichni jsou nějakým způsobem v krizi zřejmě středního věku. Mládí a jeho plány jsou pryč, zbyla deziluze a málo sil pokračovat. Taková věc se dá natočit mnoha způsoby a ten, který zvolil režisér je jeden z těch méně vhodných. 40% za hudbu k filmu. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Vyjebali se mnou, jen co je pravda… "Sex, Drugs and Rock 'n' Roll", v tak depresivní premise, která staví na jedinečném pocitu, který kluci cítili před 25 lety, boží píčovina leda tak. Nefunguje to od samého počátku, pohledy do blba, schlastaná kamera, s které i já potřeboval ibalgin a nakonec ta nevšedná myšlenka. Bratrstvo neohrožených debilu, kteří za „normálních podmínek“ přehodnotili životní postoj a rozhodli se ho razantně řešit na základe paktu z mladí. Film stal za starou belu, každopádně těším se na rozebráni (snímku samozřejmě) místními pseudo***, který v tom najdou šifru mistra Leonarda. Málokterý film mne natolik najebe abych hned napsal koment. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na kopcoch Big Sur a na ďalších miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama