Reklama

Reklama

Láska a jiné kratochvíle

  • USA Love and Other Impossible Pursuits (více)
Trailer

V této upřímné, vtipné a srdcervoucí adaptaci románu spisovatelky Ayelet Waldman, jež vypráví o životě, ztrátě a rodině, zazářila krásná Natalie Portman. Emilia (Portman) je absoloventka práv na Harvardu a také novomanželka – právě se provdala za Jacka (Scott Cohen), vysoce postaveného newyorského právníka. Když začala Emilia pracovat v jeho právnické firmě, byl Jack její šéf a byl ženatý. Jejich život bohužel nečekaně změní smrt jejich novorozené dcery. Emilia se ve svém zármutku jen těžko sbližuje se svým nevlastním synem Williamem (Charlie Tahan), ráda by se s ním zkamarádila, ale díky Williamově předčasné vyspělosti se to zdá téměř nemožné. Nejtěžší je však vyrovnat se s neustálými výbuchy vzteku a žárlivosti Jackovy bývalé ženy, Carolyn (Lisa Kudrow). (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (138)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé ženy, jež o dítě příšla. O dopadech těžkých chvil, kdy se v zármutku snaží sblížit se s NEvlastním dítětem. Silné, lidské drama plné pocitů, velmi hezky zahraných od všech představitelů. Zejména pak Lisa Kudrow dramaticky přesvědčivá, ač ji znám jen jako trhlou Phebe. Natalie Portman je hlavní hvězdou co hraje skvěle, a přesto je tenhle výborný film s ní něják opomenut. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Byť se v žánru píše něco o komedii, najdete maximálně lehké náznaky rodinné komedie, jinak je to drama vážnějšího ražení, které právě rodinné prvky místy odlehčují. Chci tím říct, že to není ten pravý film, pokud byste si chtěli na party pustit něco vtipnýho. Film je o narození a ztrátě dítěte a popisuje pocity, které s tím souvisejí. Měl světlejší stránky (skvělá Natalie), ale i stinné, kdy se od diváka patrně čekalo dojetí, ale já se spíš díval na hodinky a říkal si, že tohle jim nežeru. Vcelku mám dobrý dojem, ale jak jsem už napsal - je to hlavně drama, takže ode mě průměr. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Natalia Portman pro mě není nijak oblíbená,ale zárovaň ani neoblíbená herečka. Líbila se mi -opravdově- jen ve třech filmech. Černá labuť, Na dotek a teď tady. Že bych ji začínala mít ráda? Věřila bych,že podobného ražení bude i v reálu. Láska a jiné kratochvíle je film o vztazích,ať už se jedná dítě vs. dospělý nebo dospělý vs.dospělý..... a také a tragické události,která se všemi těmi vztahy pořádně zamává, i když byly nahnuté i předtím. Musím uznat,že Pufina má pravdu a Scott Cohen u mě také zabodoval hlavně jako Max Medina z Gilmorek,ale zároveň hrozně potěšil jako Jack tady. Jeho smutné oči hrají více,než celá tvář a věkový rozdíl mezi Natalií a jím mě nějak nedochází. Pěkný a až zbytečně nenápadný film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady je tolik nepříjemných postav, že se na to ani nedá koukat. Lisa Kudrow je prvoplánově mrcha a jde jí to dobře, jenže její postava nemá žádnou lidskou rovinu. Natalie se tváří jako zajímavá milá, ale má v sobě trauma, které postupně začne diváka unavovat. Ano, chápu, že ztráta dítěte je složitá, ale dají se o tom natočit i lepší snímky. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Vezmi ten nejobyčejnější vztah malýho ajnštajna s průměrně zlou macechou, vyobraz ho jako šílenou kovbojku, do toho zapracuj svý zbytkový středoškolský vědomosti o lecjakých náboženstvích... a vyjde ti zhruba tahleta instantní depka. --- Love and Other Impossible Pursuits (ten "USA název" je doufám jen omyl) toho opravdu lze přičíst k dobru až překvapivě málo, na slabší tři hvězdičky by nicméně stačila snad i sama bruslící Natálka. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Ayelet Waldman. (pufina)
  • V jedné scéně tvrdí Emilie Willovi, že i když vystudovala Harvard, je to škola na nic. Natalie Portman opravdu vystudovala Harvard, a to v oboru psychologie. (Brousitch)

Reklama

Reklama