Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celej film se tvářil jako fakt správnej oldschool thriller, který známe řekněme z 90. let. Pak ale narazíte na pár scénáristických přešlapů (jako hlavní hrdina je detektiv, unesou mu dceru a případ pořád řeší on? Hmm, to asi ne, protože to naprosto nekompromisně funguje tak, že ve chvíli, kdy se to týká někoho blízkýho - obzvlášť z rodiny - tak mu ten případ okamžitě seberou z důvodou podjatosti. No nic.) Druhá věc, která mě srala, byla J. Carpenter, kterou jsem nemusel už u Dextera, tam mně taky lezla na nervy. A na závěr přijde hlavní zlom a tím pádem vysvětlení, nicméně mně to přišlo tak násilný a skoro debilní, že si říkám, jestli náhodou i ty tři hvězdy nejsou hodně. Tady to tvůrci úplně nevychytali, se mně zdá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze tu nie je komentar od T2, ani doteraz neviem, ci to na seba zarobilo, alebo nie. kazdopadne John Cusack /Con Air 1997/ hrat vobec nevie, to vyssie je uz i povedzme pan Klec nez on. Dzenifer Karpenter bola otravna, ani jej som neveril ten herecky vykon. Film je sam o sebe len bezna reziserska rutina, zapadlo to hned po vydani, a rozhodne nejde o kvalitnu filmarinu, ne, ne - na to mam filmarsky cuch anapozerane toho dost : 30 % ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"We're returning to the crime in a case that has puzzled Buffalo law enforcement for the past 3 years. Authorities this afternoon announced the closing down of a once high profile investigation. Which begun with the disappearance of Donnelly was the first of seven sex workers to go missing from downtown Buffalo over a three year period. With all the alleged abductions taking place during the winter months of November through March. A nurse at Buffalo Regional hospital, Darrell Kennedy was initially named by authorities as a person of interest, but was eventually cleared of all involvement. While officials claim budget restraints are forcing the allocation of resources to other cases, sources close to the investigation blame the failure of detectives to locate a body." ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní temný thriller jak z devadesátých let. Moc jsem nečekal, protože na to, že se jedná o film s velmi slušným hereckým obsazením, kolem něj bylo na filmových internetech až podezřelé ticho, což nevěstilo nic dobrého ... no nakonec jsem poměrně příjemně překvapený. Zkrátka fajn thrillerová jednohubka. Závěrečný twist mi přišel docela přitažený za vlasy, ale plusový bod za to, že jsem ho dopředu neprokoukl. Silnější trojka. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

V jeden den jsem shlídnul Zmrzlou zem a Únos. Oba filmy inspirované skutečnou událostí, oba mrazivé, v obou hraje Cusack, jen tady ho najdete na světlé straně síly. Od filmu, jež čestí distributoři pojmenovali Únos, jsem nečekal nic. Zkrátka naštvanej tatínek si jde pro dceru. Ale po postupném odhalování skutečností jsem se fakt divil, že mě tenhle film minul. Ta jedna hvězda navíc je za konečné rozuzlení, které jsem rozhodně nečekal. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)
  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama