Reklama

Reklama

Mladou Marichuy zachrání před vězením sympatický psycholog Juan Miguel, který se jí snaží pomáhat i po propuštění. Vzájemné sympatie přerůstají v lásku, ale mladý pár bude muset v cestě za štěstím překonat spoustu překážek... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Saintes 

všechny recenze uživatele

No jo, přiznávám se, moje guilty pleasure, ale náhodou se to u pravidelného večerního cvičení přežít dá a ani nevadí všechny ty imbecilní dialogy a překombinované zápletky. Navíc je v téhle telenovele NAPROSTO všechno - velká nesmrtelná láska, kterážto je po většinu dílů nenaplněná (přestože by krizi ve vztahu vyřešil jediný rozhovor nešťastných milenců... ale o čem by pak bylo zbylých 193 dílů? :) ), nenávist, pokus o vraždu, vražda, sebevražda, únosy, mrzačení a navíc infantilně-děsivý barevný svět, kam malá dcerka hlavního hrdiny utíká za mrtvou babičkou (!!!). Kromě toho se tu všichni neustále modlí, hlavní hrdinka Marichuy se chová jako buranka a její milovaný Juan Miguel s vizáží plastového panáčka Kena od Barbie se během pár dílů "vyučí" z psychologa špičkovým očním chirurgem. Sakra, copak jde takovou splácaninu nemilovat? XDD ()

Furmi odpad!

všechny recenze uživatele

Kôli mojej telenovely milujúcej mame som nútený niekedy odsledovať toto epochálne dielo. S postavami som už vžitý natoľko že len zmienka o nich mi spôsobí žalúdočné problémy a každou jednou scénou z tohto veľmi podareného seriálu (a to najmä pohľad na neustále urevané tváre nehercov) sa vo mne vyvíja čoraz väčšia depresia. Skvele to pôsobí a funguje presne tam kde má, hlúpym to neurobí nič ale múdry ľudia dajte si pozor, hrozí vážne poškodenie vášho psychického zdravia ! Testované na vlastnej koži. 0% ()

Reklama

fiLLthe3DD odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vsuvky v podobě "animovaných" částí (kdo viděl, pochopí - jedná se o imaginární svět dcery hlavního hrdiny) mi byly odporné už od začátku, přesto jsem však svého času dal seriálu šanci... V oblasti komediální telenovely tomu chyběl vtip, v rámci klasické telenovely zase záporáci či vraždy... Prvních padesát dílů jsem sledoval v kuse, nicméně jelikož se děj nebyl schopen pohnout z místa, od sledování jsem upustil... Vynechal jsem sto dílů a děj se opět nikam nepohnul... Přičtěme nezajímavé postavy, absenci děje a toporné herecké výkony a vyjde z toho jedna z nejhorších telenovel... Hříšné lásce jsem zkrouhnul hodnocení na jednu hvězdu, ale ta aspoň měla dobré herce... Mimochodem, jednou jsem seriál sledoval i s mamkou (ta obecně nesnáší filmy, telenovely a cokoliv souvisejícího s televizí, paradoxně takovou Analíu, Culpable nebo Diabla dokázala i ocenit), která se k výkonu Maite Perroni vyjádřila nějak takto - „Ta "Maričuj" je zfetovaná?" v té době jsem dotčeně odpověděl že ne, nyní téhle telenovele přezdívám "Feťačka" :D ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Typický telenovelový příběh od Delie Filao, zpracován a la 90. léta... Toto tradiční, klišoidní zpracování telenovelu posouvá dost dolů... Z nížin ji však podstatně vytahuje hlavní pár "Levyrroni", mezi kterými je velká chemie. A také herecký um hlavní představitelky Maite Perroni - nemohu opomenout ani krásnou hudbu. Díky tomu se dá novela sledovat. 55%' ()

Box8 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, proč to tolik lidí odsuzuje, pokud se vám nelíbí telenovely, je pochopitelné, že ani tahle vás nijak zvlášť neohromí a akorát ji to kazí hodnocení. Skvělý příběh a krásné hlavní postavy, pokud nechcete všechno hned a rádi si počkáte, jak to u telenovel chodí, je pro vás něco jako srdeční záležitostí jelikož v sobě má jistý náznak reality, lidé si to bojí přiznat ale mnohdy se také chovají tak pošetile, jako herci v telenovelách a právě to nás ženský dojímá, že je to takové krásné, romantické a dramatické a nakonec to dobře skončí.:) za mě 5/5 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Telenovela byla kritizována za příliš mnoho epizod, zdlouhavost scén, nedostatek milostných scén mezi hlavními hrdiny a také za příliš mnoho postav. (fiLLthe3DD)
  • Mailea Morvind nesla příjmení San Roman také v telenovele Preciosa (od r. 1998). (fiLLthe3DD)
  • Miguel Corlega, představitel faráře Ansolma, zemřel na mrtvici, a proto chtěli i tvůrci nechat jeho postavu zemřít, a to tak, že by jej zabila Isabel (Rocío Banquells). Nakonec však tvůrci usoudili, že je jeho postava důležitá pro vztah Juana Miguela(William Levy) a Marichuy (Maite Perroni) a roli přeobsadili. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama