Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Hm, právě jsem zjistil, že jsem nejspíše obyčejná 13letá holka ukrytá v těle 22letého kluka. Právě jsem dokoukal druhou sérii tohoto seriálu a musím říci, že tohle je výborný seriál na odreagování s veskrze sympatickými herci takřka ve všech rolích. Ano, je to často předvídatelné a některé díly jsou docela nudné, ale vše je takové milé, že to tomu snad musíte i prominout. Navíc všechny tři holky jsou kočky (moje favoritka je Phoebe Tonkin - jsem na brunetky ;-), Lewis je pohodář a má i výborný dabing a dokonce i postava Charlotte, která by měla být zápornou postavou po většinu seriálu působí neuvěřitelně mile (tedy až zhruba do poloviny druhé řady, ale to by byl spoiler...). Prostě je to moje guilty pleasure se nechávat těmito mořskými pannami bavit a držet pěsti Cleo s Lewisem :-) ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

S překvapením jsem zjistila, že jsem se ráda po letech k tomuhle serialu vrátila. A dala jsem tomu hvězdu navíc, protože v rámci teenage seriálů se tenhle australský počin vydařil, i když jsem to nikdy nesledovala jako teenager. Je to celkem vtipné a originální a já mám prostě slabost pro tyhle mořské exterierovky. ()

Reklama

elarkaso 

všechny recenze uživatele

H2O jsem viděl už jako malý, když jsme chytali stanici Jetix. Rozhodl jsem se celý seriál zhlédnout přes Netflix z nostalgických důvodů a podívat se na to okem již dospělého člověka. Obecně bych tento australský seriál hodnotil velice kladně, s obsazením jsem spokojený, herecké výkony nebyly špatné. Magie působila pohádkově, ale zároveň měla i svá úskalí a rizika. Rád bych ale, co se hodnocení týče, oddělil ještě první dvě série od té třetí, tam jsem začal cítit, že už to není ten stejný seriál, který jsem viděl v prvních dvou sériích. První dvě série byly skvělé, moc mě to bavilo, až na občasné momenty, které se mi zdály až moc absurdní a postavy byly občas až příliš otravné Třetí série už byla jaksi jiná, ale těmi změnami bych možná zmínil i nějaké spoilery, tak pouze zůstanu u toho, že byla jiná a necítil jsem se u ní stejně dobře jako u prvních dvou. ()

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Raz som pri komentáre na hannu montanu napísal že je toto strašná blbosť. Lenže musím svoje tvrdenie mierne pozmeniť, pretože až pred nedávnom som si uvedomil aké sú mladší súrodenci dakedy dôležitý pre vás kultúrny rozvoj. Sestrenka toto pozerala len tak s princípu no a ja som náhodou raz zostal, dal tomu šancu, a pozrel som si jeden diel. potom som si stiahol celé dve série a včera som to dopozeral a som nadšený. Ide o to že sila tohoto seriálu aj keď je mierne tupučký a jedná sa vlastne o príbeh o troch morských pannách musím podotknúť že sila seriálu spočíva v postavách, ktoré za celý čas prechádzajú nejakým tým vývinom, je radosť sledovať ich trápenie a aj keď je to skôr určené hlúpučkým dievčatám, nejak ma to chytilo. Rozhodne vzťah medzi lewisom a cleo je veľmi intenzívny a natočený s ľahkosťou, takže máte dojem že sledujete nejakú nadprirodzenú love story, ktorá ale má tú výhodu že nesklzavá do sentimentality a udržuje si status niečoho pekného. Neviem ako to mám inak popísať. skrátka sa tu striedajú humorné a dramatické scény, mierne to kazia počítačové efekty ale o nich to nie ale ako štúdia teenagerov s normálnymi problémami okorenená o trošku nadprirodzena rozhodne tomuto seriálu zelenú pretože ma zaručene pobavil a úplne som sa pri ňom uvoľnil. samozrejme že kvalita dielov balansuje medzi podpriemerom a nadpriemerom, ale nakoniec sa ustálim na 4*. a zabite ma ak sa vám to nepáči. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Cariba (Rikki) a Phoebe (Cleo) jsou nejlepší kamarádky i v reálném životě. (Casspy)
  • Dle bulváru spolu Angus Mclaren (Lewis) a Indiana Evans (Bella) chodí. (Casspy)
  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)

Reklama

Reklama